Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Zuleko
sorry, ja to nebudem uz rozoberat, pretoze, ci tu, ci v inej teme, si potrebovala zareagovat na kritiku tychto doktorov.
To ze ta obskakovali, ked si mala po opke problemy s hojenim,je ich povinnost, kedze si im dala doveru a do ruk svoje telo. A kopec penazi okrem ineho. To uz nevravim o Hypokratovej prisahe, ze ano.
Takze ak sa ta to dotklo, prepac, len toto, nie je len o tom ze jedna babka povedala, Vladka dodala dostatok dokazov na to, co porobili a to nema nic spolocneho s tym, ze clovek je omylny. Pretoze dat implantat jeden pod zlazu a druhy pod sval a zatajit to, je totalne diletantstvo.

leluska69

Majka
no pocity striedavo oblacno uz trosku lepsie:)sla som na ten moj termin do BB chcela som to mat cim skor za sebou a zatial nelutujem aj fotky coskoro budu.A nakoniec sme s doktorom usudili ze skusime este vacsie a vobec nie su velke a to su spuchnute...uz som zvedava ako sa usadia.

vladka
:( co dodat len vela vela sil drzim palec.

wauka

baby

prosim vas mozte mi napisat vase skusenosti,,som mesiac po OP a v pravom prsniku tak nad rezom ma este troska boli...taka hnusna paliva krcovita bolest ale trva to mozno tak za den 2x 5sekund..pride to ako blesk....prejde to ?lebo doktor mi nedviha a teraz citam s vladkou co sa stalo no samozrejme kazda myslime na to najhorsie

vladka

ja sa ani neviem ktomu vyjadrit strasne to je smutne :// je mi to fakt luto .((

arri

vladka
strasne zle sa to cita, mam oci plne slz... pamätam si ako si este prednedavnom nedala na chirmed ani dopustit a teraz sa zachovaju k tebe takto? kde zostala ludskost? Kazdy robi chyby, ano ale prave preto by nemali mat takyto egoisticky pristup... nechapem tomu ako mozu byt takyto bezcitni :-(((

drndula

Vladka,

Mrzí ma to,veľmi...tak tomuto sme radi vsetky,ze sme nemali to "šťastie" zažiť...a tebe veľký obdiv,kopec síl na zdolanie všetkého čo tieto opletacky sprevádzajú...drz sa...

bambulkova

Vladka19
Mňa opka čaká o 2 mesiace no tu na fórum už chodím istý čas a pamatam si, keď si sem postupne písala svoj priebeh reopiek...vždy som Ťa obdivovala, ako si to celé zvládala a nevzdávala sa....je mi neskutočne ľúto, že to celé takto dopadlo...posielam Ti množstvo pozitívnej energie, buď silná..

petra 001

kjana,
ak niesi prihlasena v galerii,tak asi si to neprecitas nikde.
posli fotku svojich prs pred a op opke na galeria@zoznam.sk.ak nemas pred,tak aspon po

Zuleko

Xantipa
Ja som mala tiež problémy s prsiami,nehojili sa mi jazvy robili sa mi vydutinky,otvárali sa mi rany a obaja robili všetko preto aby to bolo OK,obrazne povedané obskakovali mi okolo zadku 24 hodín denne,chodila som tam každý druhý deň na prevezy aby všetko bolo v poriadku,preto hovorím z mojej strany nebol s nimi nikdy žiaden problém..preto ma mrzí ako to dopadlo v prípade Vladky..