Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

wauka moja ja mam kontrolu v BA cez tyzden nemam cas sa trepat do LV.Ale niekedy kludne cez vikend sa mozme stretnut ja nemam problem aj prist do LV :-) a to neonove v Teranove.

barbora10

dievcata velmi pekne vam dakujem za gratulacie.paulinka nam robi velku radost!!!

a urcite poslem dalsie foto,ako sa prska menia pocas kojenia:)

leluska69

Cora
ja som mala opku vo stvrtok v BB a druhy den pri preveze doktor rozhodol ze pas mi dodatocne da do dalsej kontroly lebo som mala na jednom hore opuch ale pokial ti nedal tak asi je to ok ved o chvilu mas kontrolu a este ti ho tam moze dat ak by sa mu volaco nevidelo ale buc rada je to poriadna otrava ani dychat sa poriadne neda s tym pasom.

cora5

Ahojte baby tak uz som tyzden po opke mam na vas jednu otazocku.casto ti citam,ze ste mali po opke pasy,aby prska lepsie sadali dole,bola som operovana v pezinku u cervena a dostala som len pooperacnu podprsenku,ktora ale prave v hornej oblasti nejak extra nestahuje,tak dufam,ze to bude ok,dakujem za odpovede

wauka

lilabmw

neviem ako robim 15teho , skym prides do LV?alebo v BA budes mat kontrolu?? nedáme kaffe ak budem mat volno?? a kde si si kupila to neonovo zeleno zlte tricko??