Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lalian

Ahojte
mam taky problem, v stredu (tuto) mam ist na operaciu a zacalo ma boliet hrdlo, teraz neviem co mam robit, ci to mam jednoducho zatjit, kedze inak mi nic nie je , alebo je to dovod na zrusenie operacie...? Jaaaaj taka smola.. poradte ak mate nejake skusenosti... dakujem

xantipa163

vladka
sucitim s tebou a je mi to neskutocne luto. :-(
Viem ze je to tazke, ale byt tebou, tak to asi riesim cez pravnika. Na druhej strane, asi nie je jednoduche toto preberat na sude, kde si pritomni budu prezeraz tvoje fotky, kde oproti dotycnim "fasa" lekarom budes sediet a rozpravat o tom, ale na jednej strane, ta musia financne odskodnit a budes to mat troche ako take zadostucinenie, ze sa im konecne niekto postavil a nenechal to len tak. Pretoze toto, mozu urobit este velkemu mnozstvu zien.

jazz24

Vladka 19

Aj mne to je velmi lúto, že to takto dopadlo
:(( drž sa, musíš byť veeelmi silná žena! A dúfam "doktorom" čo sa na tom podpísali minimálne vezmú licenciu a zakážu činnosť!!!Strašne škaredo, by som tu ponadávala na nich...

kjana

prepacte, ale vzhladom na to, ze som robena v chirmede, by ma zaujimalo aky ma problem vladka19, a kto konkretne ju robil, a ci v KE alebo BA, kde si to mozem precitat?
vdaka
kjana

petra 001

kjana
gratulujem k novym prskam a prajem rychle hojenie.

baby akoze po tom,co tu vladka napisala,by som sa k chirmedu ani nepriblizila.som stastna,ze som nesla k nim,uz len z toho dovodu,ze ak by nieco posrali,nikto by mi tam asi nepomohol.

kjana

ahojte,
dnes som stvty den po operacii, robili mi to v KE v chirmede, mam anatomicke allergany 370 ml, stredny profil, robili mi to tak, ze odstranovali aj prebytocnu kozu a mam aj bradavky rezane, aj kolmo rezy, neviem ci ma niektora z vas s takymto sposobom skusenosti, dufam ze jazvy nebudu velmi viditelne, beriem aj wobenzym, pomohloto niektorej? inac mam pocit ze mi prsia exploduju, mam iba tu podprsenku, ale, celkovo som z toho na nervy
kjana

petra 001

vladka 19,
no nemam slov:(( na sud by som ich dala,to vazne.a este aka neochota!
drzim ti prsty a hlavne chladnu hlavu.

rita149

vladka19

neviem čo napisat...viem že to nepomoze , ale ja by som ich dala na sud určite za to čo ti spravili! Toto som v živote nevidela ani nepočula...Vela síl ti prajem!