Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

barborka
Gratulujem k malej hlavne nech ste obe zdrave:)

babbbyyyy
hlasim sa uz mam po... ta cesta z BB no celkom sa dalo a teraz baby radte co je naj proti bolesti ked som nezohnala flector.Zatial sa to da zvladat len uvidim co bude.Novamed vrelo doporucujem klinika personal a Pan doktor ani nevravim uz som zvedava ked sa usadia:D

petra 001

barbora10
gratulujem k babatku a prsia mas brutalne teraz:D velmi by som chcela vidiet potom,ked prestanes kojit,ako budu vyzerat.
baby,ste tu niektore,co ste mali po opke deti a kojili?ze ako tie prsia vy&zeraju potom.

Barbarella

strangeemily

navrhol mi guľaté ES 330 ml rez pazuchou, ja som sa vtedy zľakla, či to nebude veľa, tak povedal, že 310 ml a že menej mi ani nedá :-)
len nad tým stále uvažujem, lebo veľa dievčat po opke ľutuje, že nešlo do väčších a ja neplánujem ísť z estetických dôvodov znova na opku, preto chcem byť spokojná hneď na prvýkrát...
plánujem ísť do BB a termín mám vďaka jednej skvelej osôbke už v septembri, pôvodne to malo byť až január 2013

drndula

Tenda,

Ďakujeeeem....no asi by dom mala ist este raz pozrieť dokyho,len časovo neviem kedy,Uz pracujem....vrrrr

tenda1

drndula

v BB otvorili HM , konečne , majú super pekné podprsky aj plavočky , asi si ešte jedny kúpim , lebo neodolám :-) , len podprsky som videla len C-košík , tak budem musieť skúšať :-(

petra
kúp,kúp sú bombové a ešte jedny volánikavé sa mi páčili , možno vieš ktoré , boli hneď vedľa :-)

barbora10

gratulujem k dievčatku , poriadne to ubehlo a maličká je už tu :-)

strangeemily

Barbarella

aha on ti dal viacej moznosti na vyber?a mozem sa ta opytat ake navrhol?
a datum operacie uz mas teda?a kam ides do BB ci do PE?

barbora10

divcence dakujem!

koji sa mi velmi dobre,nijake komplikacie s prskami nemam.mliecka kopec,ani neviem,ze mam implantaty.a inak teraz su velkostou presne take ake by som chcela:)