Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

rita149

15 idem na kontrolu a fotenie tak sa spytam Dokiho ci na dovci v auguste bude stacit ak budem 50 faktorom natierat dufam ze ano lebo chcem sa hore bez opalovat a vies s prelepenymi to by som na seba akurat moc upozornovala a to nechcem.A hej mam pod prsiami ale jazvy musim povedat ze mam po 2 mesiacoch celkom pekne a malo viditelne takze v lete dufam ze bude vysoky faktor stacit.A inak dnes som bola v HM zase som kupila jednu supravu :-)

rita149

lilabmw
dakujem, aj tebe to ale leti ten cas! ale to ej dobre , nech su uz prsicka zahojene! ty mas rez pod prsiami, ze? perto preleujes na slnku jazvycky? natieraj vysokym faktorom, to by stacilo, ci nie? jaj mam pod pazuchami , ja budem natierat 50+ cez leto.

lilabmw

Rita149

gratulujem ja som skoro 2 mesiace a tak rychlo to bezi ze ani neviem a stale sa prsicka menia k lespiemu :-) uz sa tesim na to prave leto len to prelepovanie na slnku ma trapi trosku ale nevadi za krasu sa trpi :-)

kitty1

!!!Nove pekne a prehladne forum!!!

Pridte sa pozriet na:

www. plasticka-chirurgia.eu

Bolo u nas uz viac nez 5000 ludi! Podelte sa o svoje skusenosti s lekarmi ci klinikami a poradte ostatnym dievcatam. Forum je pekne, prehlande a lahko sa pouziva.

strangeemily

Barbarella

no mne sa pacia skor okruhle implose:)tak dufam ze mi take doktorko predpise:)a urcite pojdem ku dok.Cervenovi ja som od zaciatku ako som jeho meno zacula rozhodnuta:)ale neviem ci este do BB alebo do PE ale mne to je vlastne aj jedno lebo je to rovnaka vzdialenost:)

Barbarella

strangeemily

to som zabudla napísať...stredný profil, u ES sú rôzne profily, tabuľku s veľkosťami máš aj na stránke www.siklienka.sk, ak pôjdeš do Novamedu, tak vlastne odtial si objednáš imploše.

Meriam asi 168 cm a vážim asi 53 kíl.

Mne už ťahá na 30-tku, tiež som si povedala, že keď som doteraz vydržala, tak už toľko vydržím a hovorí sa, že ,,na dobré si treba počkať,, baby, ktoré boli u Dr.Čé mi to určite potvrdia :-)

strangeemily

Barbarella

ES je vysoky profil?jaaaj ber tie 330:)uvidis ze budes rada ja by som ich hned brala:)cely zivot tam nic nemam tak nech to uz vyzera:)ale samozrejme zas ja nechcem ziadne meloniska:D a kolko merias a vazis?hehe viem som velmi zvedava:)
no tak ty sa mas ja by som sla uz hned ked som sa konecne k tomu dokopala:)ale mne opka vyjde az na buduci rok:(ale ked som uz tolko vydrzala tak este vydrzim:)

blondgirl007

barbora10 jeeemine to tvoje tehu tak rychlo preslo! tak teda gratulujem k bambulke, nech ste zdrave a spokojne :))
presne ako ostatne baby, aj ja som zvedava na prska po kojeni, tak popri povinnostiach sem tam odfot kozenky, ze ako sa menia :))
a este raz gratulujem!!