Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

Ahojte baby prosim vas ktore mate rez pod aj vam sa tak divne zvlnila koza pod jazvou?? som 17 den po dufam ze sa to vyrovnaa..dakujem

leluska69

Majka
fuu myslim ze 90pred teraz este neviem:)ja mam siroky hrudnik tak sme mohli ist do vacsich tak navrhol doktor tak som nenamietala...a ano predoperacne mozu byt mesiac stare.
v poho pis na mail ked nieco budes potrebovat...

Majka1910

leluska69
fuuu tak to si malinka. a aky si mala obvod pred opkou? a aky mas teraz? viem mam vela otazok :D ale uz sa tesim na svoje tak ma vseeeetko zaujima...
tie predoperacne musia byt maximalne mesiac stare?

leluska69

Majka
nie len tak ja som dlho rozmyslala dokonca nad myslienkou ze si objednam mensie ako Dr povedal ale ked som v tabulke videla ze ten rozdiel je fakt minimalny tak ked som si objednavala tak som sa opytala ze ci by mi neposlali aj vacsie a vraj ze to odkonzultuju s DR a podla toho poslu.A poslali.Mam 162 a anatom.
Ja som to tiez riesila vsetko dopredu lebo vsade sa dnes caka a nevies nikdy ako ti dopadnu vysledky a potom toho nemas moc na raz a ak by ti zas volali ze mozes skor tak aspon to budes mat pripravene.

Majka1910

leluska
to len tak ti poslali aj vacsie?
a kolko merias? ty si si davala okruhle ci anatomy?
ja rozmyslam ze zajtra uz zavolam obvodnej nech ma postupne zacne objednavat na predoperacne, nech to potom nemam vsetko naraz.

leluska69

Majka
ved prave preto som sla nech ta bolest uz je prec:)
no az na klinike som sa dozvedela ze mi poslali aj vacsie tak mam 445.Na to aka som krpata vobec nic extra velke...
uz len nech odpuchnu a nebolia:D...
baby je pravda ze sa stehy vyberaju po cca 10az 14dnoch?

Majka1910

leluska69
jaaaj tak super ze si isla na ten skorsi termin, aspon ta to prestane skor boliet. A ake nakoniec mas? si mala objednane obidva typy?
no som zvedava na fotky, daj co najskor :D
a pekne oddychuj a liec sa