ahoj vladka19,
dnes som si precitala tvoju story na inom mieste,uz som pisala, ze som styri dni po, operoval ma dr kacmar , mala som ist na prevaz 10teho, ale povedali mi, ze keby sa mi cokolvek nezdalo nech mu volam vo dne, v noci, a aj som tak spravila, mala som totiz problem, ze mi zacalo pulzovat v lavom prsniku a preakovala mi krv, podotykam, ze mi odstranoval aj prebytocnu kozu a bradavky mi musel tiez zmensovat,tak s tym, ze mam taky neprijemny subjektivny pocit som mu vecer zavolala, a bez problemov mi povedal, aby som hned na druhy den prisla, ze to musi vidiet, aj keby to bola iba banalita..., aj pred op som s nim absolvovala si 6 konzultacii, a nikdy nemal problem vypocut si vsetky moje otazky aj tie uplne stupidne, proste sa snazil, aby sme nasli spolocnu rec, a aby mi porozumel, preto som bola velmi nemilo prekvapena,ked som citala, co sa stalo tebe, a aj nazory inych zien, pretoze ja som tiez predtym poznala par zien, ktore boli z neho, jeho pristupu a prace nadsene, nieco z jeho prace som videla aj na vlastne oci a napokon osobny kontakt s nim ma presvedcil, ze som sa zverila do jeho ruk, dnes na prevaze som sice este nic svetoborne nevidela, operoval ma iba vostvrtok ale mal ku mne super pristup, vysvetlil mi, co sa este bude diat, a maximalne ma upokojil,sam medzi recou priznal, ze nie je neomylny, ale na prvom mieste je spokojnost pacientky a z toho vyplyva aj spokojnost jeho, dufam, ze ty vladka s nim tiez nakoniec najdes spolocnu rec a tvoj problem vyriesite, nepripada mi ako clovek, ktory je arogantny alebo mu ide iba oto zhrabnut peniazky a pa, drzim palce tebe a aj dalsim, ktore to este iba caka,tymto ta chcem povzbudit, mozno ked pride den D a ja uvidim svoje nove prsia, tak budem plakat aj ja,ale verim, ze nic nie je neriesitelne....pa