Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Barbora10:

Jeej,malej princeznicke prajem v živote vsetko dobre,kopec lásky,zdravícka,šťastícka a nech Vám robí Vašej rodinke vsetky dni slniečkove...;)))))

kjana

ahoj vladka19,
dnes som si precitala tvoju story na inom mieste,uz som pisala, ze som styri dni po, operoval ma dr kacmar , mala som ist na prevaz 10teho, ale povedali mi, ze keby sa mi cokolvek nezdalo nech mu volam vo dne, v noci, a aj som tak spravila, mala som totiz problem, ze mi zacalo pulzovat v lavom prsniku a preakovala mi krv, podotykam, ze mi odstranoval aj prebytocnu kozu a bradavky mi musel tiez zmensovat,tak s tym, ze mam taky neprijemny subjektivny pocit som mu vecer zavolala, a bez problemov mi povedal, aby som hned na druhy den prisla, ze to musi vidiet, aj keby to bola iba banalita..., aj pred op som s nim absolvovala si 6 konzultacii, a nikdy nemal problem vypocut si vsetky moje otazky aj tie uplne stupidne, proste sa snazil, aby sme nasli spolocnu rec, a aby mi porozumel, preto som bola velmi nemilo prekvapena,ked som citala, co sa stalo tebe, a aj nazory inych zien, pretoze ja som tiez predtym poznala par zien, ktore boli z neho, jeho pristupu a prace nadsene, nieco z jeho prace som videla aj na vlastne oci a napokon osobny kontakt s nim ma presvedcil, ze som sa zverila do jeho ruk, dnes na prevaze som sice este nic svetoborne nevidela, operoval ma iba vostvrtok ale mal ku mne super pristup, vysvetlil mi, co sa este bude diat, a maximalne ma upokojil,sam medzi recou priznal, ze nie je neomylny, ale na prvom mieste je spokojnost pacientky a z toho vyplyva aj spokojnost jeho, dufam, ze ty vladka s nim tiez nakoniec najdes spolocnu rec a tvoj problem vyriesite, nepripada mi ako clovek, ktory je arogantny alebo mu ide iba oto zhrabnut peniazky a pa, drzim palce tebe a aj dalsim, ktore to este iba caka,tymto ta chcem povzbudit, mozno ked pride den D a ja uvidim svoje nove prsia, tak budem plakat aj ja,ale verim, ze nic nie je neriesitelne....pa

Katka54

Barborka10,
Tebe a vasej malej Paulinke vela zdravicka, stastia, lasky a len same slnieckove a usmievave dni v jej zivote.:)

Katka54

Vladka19,
velmi ma mrzi, co sa Ti stalo.. Sledujem aj ja Tvoj pribeh od zaciatku a naozaj dakujem za Tvoju otvorenost, s ktorou si sa s nami podelila o tuto naozaj strasnu a bolestivu skusenost.
Naozaj ani nedycham, je mi z toho smutno a rovnako aj ja Ti posielam vela pozitivnej energie. Nevzdavaj to, pozen ich pred sud.. Chce to vela sil a optimizmu.. Ved tu ide o zanedbanie lekarskej starostlivosti, vysledkom coho su trvale nasledky.:((
Verim, ze mas dost, najradsej by si prepla program a opat sa bezstarostne usmievala a prave preto to nevzdaj, vsetky stojime za Tebou a drzime Ti palce.. Velmi Ti prajem, nech sa prsicka zahoja a uz neprezivas ziadnu bolest.:(

Ja verim v jednu pravdu:" Na kazdu svinu sa vari voda."

Vladka a prvykrat, ze nieco nie je v poriadku si si vsimla az po tych 9-tich mes. od prvej opky?

Nela111

Barborka10
Blahozelam k narodeniu dcerky!! Mam pocit, ze tvoje tehotenstvo prebehlo velmi rychlo :) Prsia s mlieckom teraz fakt vyzeraju ako 500-vky. Hlavne nech je vsetko po zdravotnej stranke v poriadku.

Nela111

Vladka19
:´-(( ...mam slzy v ociach a behaju mi zimomriavky po chrbte z tvojich fotiek a pribehu! Nemam slov, na to co sa ti vsetko stalo, ako sa zachovali lekari v Chirmede, a neskutocne ta obdivujem, tvoju vnutornu silu, a velmi ti prajem nech ta uz v zivotne nic negativne nestretne! V Chirmede sa aj vyjadrili preco ti jeden implantat dali nad sval? Akoze umyselne, ci nejako omylom? So sucasnym stavom tvojich prsiek sa este da nieco urobit (nejaka modelacia)? Drzim palce, a hlavne nech si ty aj tvoja rodinka zdrava.

bimbi

Vladka
Paneboze, toto co je??? Ja tomu fakt nemozem uverit.. Pozrela som si tvoje fotky a tvoj pribeh a neverim, ze toto sa dnes moze stat! Tvoj pribeh som sledovala pred tvojou reopkou, potom si sa dlhsie odmlcala, myslela som, vsetko ok, potom si nas vsetky prekvapila, ze implantaty ides vyberat, uz vtedy mi ta bolo luto, ale toto by ma nenapadlo ani v najhorsom sne!!! Ty kokos, ved oni ta zmrzacili!! Ved to nemozes nechat tak ani nahodou, preboha ved to mozu robit beztrestne dalsim babam!! Ja fakt nechapem.. Strasne mi je luto, ze si si toto musela prezit.. My tu nariekame, ze tu ma pichne, jazva boli, prsia svrbia... co ty si si musela zazit bolesti, modelacia, augment., reopka, vybratie, no to by som asi ja nedala.. Nehovoriac o tych prachoch!! Ja by som to dala do vsetkych medii a urcite by som sa s nimi sudila!!! Vladka, urcite to nenechaj tak!!!!!!

Lucy1990

vladka19

Lapam po dychu od rozculenia a zaroven sa mi chce plakat :-( neviem co by som robila na tvojom mieste, ale ako sa poznam, tak by som sa z toho zlozila.
Ten doktor za to musi pykat, nenechaj to tak, ja by som sa s tym nikdy nezmierila a bojovala za to, aby za to zaplatili!
Toto nie je obycajne pochybenie, navyse zatajovanie skutocnosti!!! Prosim, nenechaj to tak! Nechapem ako sa ich niekto moze zastavat, ano, bola by som rada, ze mna nepokaslali, ale keby som sa toto dozvedela, tak urcite by som ich neodporucala!

Barbarella

vladka19

ja som už pár hodín v šoku, a stále rozmýšľam, čo ti napísať...možno aj o to viac, že som ešte len pred opkou...
bola som len nedávno v Chirmede na konzultácii (u Dr. Magda), mala som z toho veľmi dobrý pocit (práve o to viac ma to šokuje):-(
neviem ako budeš postupovať ďalej, ale viem si predstaviť, že aj so psychikou toto riadne zamáva...no podľa toho ako píšeš, usudzujem, že si silná osobnosť...
preto ti chcem napísať, aby si bojovala ďalej a nevzdávala sa !
podľa toho príspevku v galerke, si mladá žena, plná života, máš celý život pred sebou...
možno máš tých fotiek viac a myslím, že aj vďaka nim by si mala veľkú šancu... nie som síce právnik, ale som zdravotník, a preto viem (bohužiaľ, aj z osobnej skúsenosti) ako niektorí lekári pristupujú (nemá to s medicínou a jej posolstvom nič spoločné)
verím, že máš toho plné zuby, a možno máš pocit, že už nevládzeš...ale nevzdávaj sa ! bojuj, ako sa len dá, myslím, že NIČ NIE JE STRATENÉ a čo má väčšiu hodnotu ako ľudský život..?
Veľmi ti držím palce a želám veľa šťastia (lebo aj to človek potrebuje) !!!