Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

Caute kocky, no riadne Ste ma teda vystrasili...Ja som objednana do Chirmedu zatial len na konzultaciu, tak uvidim no...Vsimla som si, ze viac Vas ide na op do chirmedu, tak ma potom kontaktujte, nech sme v tom spolu :D

Barbarella

Kedy Ti dali termin, kedze az teraz si bola na konzultacii?

jerseygirl

cice mice,ja mam pocit,ze sa tu nejak viac objavuje pripadov s problemami po opke, tak ma napadlo, ci by zajacik006 nemohol utvorit zalozku v galerii pre taketo pripady,kde by sme pokope videli,ktorym dokynom sa vyhybat a boli by za to ti doktori aj patricne "postihnuti" aspon tymi zlymi referenciami a tak postupne by si klientelu stracali...

jerseygirl

vladka19

ja som uplne sokovana co sa ti stalo,a zaroven ti drzim hodne palce,aby sa to vsetko dalo do poriadku,je mi to tak strasne luto :-{{ ti lekari by si zasluzili fakt licenciu prinajmensom odobrat a ked sa toto tazke obdobie pre teba trochu ukludni mozno nadobudnes silu s tym zajst za pravnikmi,lebo toto by im nemalo prejst!! no teraz si si uz vytrpela toho dost tak hlavne klud hore hlavu,klud a verit ze dr.Ocenas urobi vsetko pre to co predosli lekari posr... Mna este len caka v juni op,tak mam z toho strach ked si clovek precita taketo pripady,ale verim,ze budem v dobrych rukach, tiez idem k dr.Ocenasovi,a ze vsetko bude ok.

Lalian
ako hrdlo? boze,to tu je nejaky zachon schvalnosti,kolko bab tu pisalo ze ich zacalo bolet pred op.. mne inak zvykne pomahat kloktanie s tea tree olejom {zopar kvapiek do teplej vody}, na snad to mas lepsie, ak nie,tak by som si na tvojom mieste asi radsej zavolala dokinovi a poradila sa s nim ci to neprelozite....aby to nahodou nieco zbytocne neskomplikovalo, vsak ty si si uz tiez svoje vytrpela, nejdes na prvu opku a tiez dr.Ocenas ti ide napravit co ostatni pokazili...ak teda zajtra pojdes,drzim silnoooooooooo palce a ozvi sa potom ze ako sa mas :-}

bimbi

Vladka
Ja nad tym stale rozmyslam.. Toto nie je ze neschopnost, co by spravil zaciatocnik, to neexistuje, ani ze ups stala sa chyba, ten kacmar musel byt nadrbany alebo si nieco slahol, ved dat pod sval a pod zlazu to musi byt rozdiel, neverim ze by si to nevsimol a to " SITIE" to nemam slov, ved to je platicky chirurg??? MASIAR by to spravil lepsie.. baby, co po tomto co ste tu videli, k nemu idete, tak sa vam cudujem, ja by som si u neho nenechala ani bradavicu vybrat!!! Zobrat mu licenciu by si zasluzil!!!!
Barborka
Aj ja ti velmi blahozelam k malickej, obom vela zdravicka a tvoje prska su teraz nadhera, vzdy boli ale teraz su este krajsie :)))
Kjana
Tebe prajem, aby bolo vsetko ok, aj ked podla mna nie si za vodou, po par dnoch je priskoro hodnotit vykom lekara, aj vladka zacala mat problem po mesiacoch, aj ked bolo na zaciatku vsetko ok.. Tak len drzat palce, aby to bolo v tvojom pripade inak.. Samozrejme ze to nikomu nezelam, co sa stalo vladke, ale s tymi chvalami by som bola opatrnejsia

alore

barborka 10 ahoj, dlhsie som tu nebola, a vidim,ze uz si 2- nasobna mamicka. Gratujem ti, a prajem vam obom veeeela zdravicka,stastia,lasky. Vybrala si malinkej krasne meno. Moja naj kamoska sa tak vola :)

vladka19 je mi uprimne luto co sa ti stalo, prajem ti vela sil, obdivujem ta aka si silna osobnost...dufam ze sa to vsetko cim skor vyriesi

drndula

Nádejí,presvedceni ze sa nic nemôže stat...a predsa...
Podľa všetkého musíš byť kus silnej osobnosti a ženy keď toto či si zažila,ťa psychicky nezložilo...Ja neviem úprimne ns tvojom mieste či by som robila...ale kazdopadne,Toto musis dat na sud,Nech zaplatia vinnici Sa vsetko,Sa svoju " skvele odvedenu pracu,ludsky pristup a ochitu a profesialnost riesit pripadne problemy..". Takto Sa charakter ukaze,skoda vsak,ze vzdy neskoro na to Prideme...tvoj pribeh ci fotky Su toho jasnym prikladom..nehivoriac o bolesti na dusi,tieto jazvy sice nevidiet,ale zostanu tam na cely zivot..rovnako ako isto ty,ha by som Sa tiez pytala,preco prave Ja??preco som musela tuto odvratenu stranku "skrasnenia mojho tela a opacnej verzie plasticko-estetickej chirurgie." zazit na vlastnej kozi??????!!!! Ako by Sa niektori z nich citil,Keby Toto utobili na tele jeho dcery,zeny,many....????? Kolegovia z rovnakeho fachu,ktori Uz isto nepatria medzi zacinajucich operaterov....
Vladi,neviem si uprimne predsravit,ako to zvladas a kolko ta to stoji sil usmiat sa cez slzy,vidiet v zrkadle finalny vysledok,alr PRAJEM ti vsetko naj,dobojuj to do konca,neschopnost predsa musi byt potrestana,nech uz netrpia ďalšie zeny po tebe,možno by to bola raz moja,tvoja,kamaratkina dcéra,známa...klobúk dolu pred tebou,drz sa,myslím na teba.......;***

drndula

Barbora10:

Jeej,malej princeznicke prajem v živote vsetko dobre,kopec lásky,zdravícka,šťastícka a nech Vám robí Vašej rodinke vsetky dni slniečkove...;)))))

drndula

Vladka,

Včera večer ked mi malý zaspal som si opäť sadla k Pc a dokola pozerala ten výtvor p.dr.z Chirmedu...strašné,strašné strašne...nad tým,ze by si to nechala premlčat,ani neuvažuj,máš PLNÉ právo dožadovať sa akej-takej nahrady za to ako ťa znrzacili,Ved toto sa este robí v 21.STOROČÍ??NECHÁPEM.....Je mi do revu,zároveň by som na tvojom mieste kričala,kopala,bila zo seba všetku tú bolesť,krivdu a neschopnosť dr.ktorým si si zverila do rúk svoje telo v dobrej badji