Nádejí,presvedceni ze sa nic nemôže stat...a predsa...
Podľa všetkého musíš byť kus silnej osobnosti a ženy keď toto či si zažila,ťa psychicky nezložilo...Ja neviem úprimne ns tvojom mieste či by som robila...ale kazdopadne,Toto musis dat na sud,Nech zaplatia vinnici Sa vsetko,Sa svoju " skvele odvedenu pracu,ludsky pristup a ochitu a profesialnost riesit pripadne problemy..". Takto Sa charakter ukaze,skoda vsak,ze vzdy neskoro na to Prideme...tvoj pribeh ci fotky Su toho jasnym prikladom..nehivoriac o bolesti na dusi,tieto jazvy sice nevidiet,ale zostanu tam na cely zivot..rovnako ako isto ty,ha by som Sa tiez pytala,preco prave Ja??preco som musela tuto odvratenu stranku "skrasnenia mojho tela a opacnej verzie plasticko-estetickej chirurgie." zazit na vlastnej kozi??????!!!! Ako by Sa niektori z nich citil,Keby Toto utobili na tele jeho dcery,zeny,many....????? Kolegovia z rovnakeho fachu,ktori Uz isto nepatria medzi zacinajucich operaterov....
Vladi,neviem si uprimne predsravit,ako to zvladas a kolko ta to stoji sil usmiat sa cez slzy,vidiet v zrkadle finalny vysledok,alr PRAJEM ti vsetko naj,dobojuj to do konca,neschopnost predsa musi byt potrestana,nech uz netrpia ďalšie zeny po tebe,možno by to bola raz moja,tvoja,kamaratkina dcéra,známa...klobúk dolu pred tebou,drz sa,myslím na teba.......;***