Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Inak, ja nechapem baby, ktore si davaju na x-krat zvacsovat prsia, napr. ako Minarikova a pod.. Proste uz mala velke (silikony), a teraz uz pomaly 5-ky ci aj vacsie. To je podla mna pokusanie osudu. A takisto baby, ktore sa po 2 tyzdnoch po opke tvaria, ze uz je vsetko komplet zahojene a sup do fitka a pod. Treba byt opatrny. Tot len moj nazor.

Nela111

jerseygirl
Podla mna je zbytocne vytvarat zvlast album na taketo pripady.. Malokto ma totiz tolko odvahy a dusevnej sily ist s takymto niecim von a hlavne ukazat fotky. Klobuk dole pred Vladkou..

Nela111

Vladka19 ..ahoj,
cely den na teba myslim, od vcera vecera ako som si pozrela tie fotky. A rozmyslam nad tym ako sa (ti) nieco take mohlo stat. Baba po opke si asi fakt nemoze byt nikdy ista, ze kedy sa co moze pos..t! Ved aj ty si bola 9 mes. ok, ze? A potom zrazu taky priebeh.. Ja nechapem ako to mohli takto urobit. Ved sa zdali byt skuseni chirurgovia, tak ako nemozu vidiet kde je sval, zlaza, hrudny kos ap., a pritom podla dlzky jazvy sa zda, ze ti aj prsnik dost otvorili, a este sa s tym aj tolko hodin piplali. Vladi, ak budes mat dost sil, urcite to ries s pravnikmi. Zasluzis si aspon financne odskodnenie. I ked tie jazvy na dusi uz sotva niekto odstrani. :( Hlavne nech ti teraz je manzel a najblizsia rodina dusevnou oporou. A velka vdaka, ze sa tu takto s nami delis o svoje skusenosti.

ivava

Vladka

Drzim TI velmi paste aby si to vsetko zvladla samu seba si neviem predstavit...Fuuuu zas neviem ci sa mam na tu operaciu odhodlat...trosku tomu nechapem ved implantaty sa davaju pod sval a druha moznost je pod zlazu nie???tak preco sa ti to stalo???neviem nejde mi poriadne precitat tvoj pribeh...ale stalo sa, drz sa a nenechaj to len tak ja by som bojovala...

vikiviki

ja som bola v Chirmede a som spokojna zatial velmi. Fakt mi chodili okolo zadku, ale tak to by mali vsade :))

inak baby co ste boli v chirmede, po kolkych dnoch vam vyberali stichy. Termin na stichy mam 22dni po OP. nejak dlho kua

gabuliacik

ahoj dievcata,
dost dlho som nepisala, ale citam vas stale.. nech mam prehlad :-)
v piatok som bola na kontrole, vsetko ok, Dr. Čé mi pochvalil prsicka, super sme sa nasmiali, je fakt zlaty, az mi je smutno, ze dalsia kontrola az o rok... uz mam dovolene vsetko, pekne pomalicky aj cvicit mozem, ale tomu davam radsej este cas, nechcem nic riskovat..

vladka
zlatinko, videla som, citala som a poviem ti, som ti vdacna ze si sa "podelila" o svoje trapenie.. musime poznat aj tuto stranku mince.. velmi ma mrzi, ze sa ti toto stalo, ver,ze mas velku oporu vo mne a vo vacsine dievcat tu na fore... prosim ta, nenechaj to tak a daj to na sud, takyto "masiari" nemaju co robit na operacnych salach a uz vobec nie na plastike! zasluzia si trest za to, ako sa spravaju. pred tebou klobuk dole, ze ides dopredu a snazis sa s tym vsetkym zžiť. mas moj obdiv, myslim na teba

Barbarella

skoricka

termín na konzultáciu mi vedeli dať v Chirmede za 2 týždne od objednania a termín operácie mi vedeli dať už o mesiac od konzultácie...

0705bubu

ahojte koceny

tak uz viem ten problem s tymi hrbolkami od jazvy dole je to mondorov syndrom nic vazne tak som pokojna. za nejake 2-3 tyzdne sa to upravi.

vladka19
Je mi velmi luto co sa ti stalo naozaj clovek ani nevie co ti ma napisat. Hlavne len kopec sil a odvahy na riesenie situacie a najviac pozitivnej energie ta niekedy dokaze zazraky :-)) Drz sa moja