Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

wauka
ja som mu hneď volala lebo som spanikárila keď som si to zbadala, ale hovoril, že to je normálka, nemám sa strachovať, že to za pár týždňov zmizne, že si to nemám natierať. ale ja som si tam dávala ten horúci obklad, lebo mňa to aj bolelo a ako 0705bubu píše, podľa mňa si tam môžeš dať aj krém na opuch, tým sa nič nepokazí. ale Očenáš radil, že sa nič nemusí dávať. je to na tebe. a teš sa na prvé podprdy :-))
baby inak klobúk dolu pred vami, čo idete na opku cez leto. ja si neviem predstaviť nosiť vkuse v tých horúčavách túto pooperačnú podprdu. ja v nej už len spím ale stačí mi, tak sa v nej hnusne potím..

wauka

mery nr, morgan

a ocenas co nato povedal?musim si to niecim natierat??? jezis znie to strasne ze tromboza zil...akoze mi to nevadi ked stojim neni to vidno len ked sa vytacam tak mi vybehne taka hruba zila tvrda fakt som si myslela ze je to slacha...ja som dnes akurat mesiac od OP a idem akurat do mesta uz kupit podprsenky lebo ma Jebne

0705bubu

ahojte morgan , wauka

ten mondorov syndrom je tromboza zil, dostane to hocikto nie je to podmienene vobec opkou, niekedy sa to zenam robi pocas menzesu. nic to vraj nie je ja si na to mam davat ibalgin krem alebo voltaren na zmiernenie opuchu a zapalu. ma sa to upravit do 2-3 tyzdnov. moze to byt velke az do 30cm. Tak ziadna panikaa baby :-))

Mery NR

wauka
pod jedným prsom mi to úplne odišlo, ale pod druhým mi to trošku zostalo. ale už to nie je také vystúpené a vidieť to fakt iba minimálne keď sa moc zahľadím a mám ruky veľmi nadvihnuté úplne hore nad hlavou.. ktovie či mi to ešte zmyzne, ja som už 3 mesiace po opke. ale aj keď nie nevadí, netrápi ma to, len sa to tu rozoberalo, tak som myslela, že napíšem :-)

wauka

mery NR

a tie zily mas este stale , ako ti to zmizlo lebo aj ja mam ako keby zily pod prsom a jedna taka dlha az cez brucho ale je to vidielne len pri urcitom pohybe ked sa tak vytacam a tak....a pod druhym prsom mam 2take kratke,,,ja som si myslela ze to je slacha

bimbi

Drndula
Nic sa neboj, je to v pohode, uvidis, ze budes spokojna, aj ja sa uz chystam objednat sa, len akosi nestiham..

morgan23

no ja len preto , že vo štvrtok idem na kontrolu po mesiaci, aby som vedela argumentovat.....ináč čítam ,že Vladka už napísala pravdu o chirmede a chcem aby vedela že jej držím palce !!!a Vladi fakt ta obdivujem , že už to takto prezentuješ verejne a naprosto súhlasím!!! nech sa o tom všetky dozvedia skôr ako ja a ty!!! a poprosím všetky baby ....aj ja som bola na konzultáciaách varená - pečená no po opke som sa pravdy nedopátrala prečo ma operoval 6 hodín a prečo o mesiac nato musela súrne podstúpit ešte 1 opku, momentálne sa však cítim fajn ale zbadala som to jazvenie v spodnej časti preto som sa chcela ešte poradit s vami lebo pozajtra sa idem ukázat do chirmedu

Zuleko

Morgan
Ja viem tak,že sa to zvykne robiť babám,ktoré pred op nemali žiadne prsia,respektíve veľmi malinké a ešte keď ženy už po operácii schudnú,ale to je skôr také veľmi jednoduché a laické vysvetlenie,určite ti napíše niekto kto sa vyzná do toho lepšie ako ja:-)

morgan23

ahojte všetky babenky.....
mám otázočku kto máte skúsenosti s vlnením imploša neviete z čoho sa to urobí? mne sa zdá že je to vidieť v predklone pri jazvách...prosím poraďte mi

Mery NR

0705bubu
len mondorov syndróm som pri jazvách mala aj ja. také vyduté žilky ako keby, že? pod jedným prsom som mala 3 a pod druhým 2 také.. nechci vedieť ako som stresovala keď sa mi to spravilo! preplakala som pol dňa, že mi telo neprijalo imploš a pod. a preto tá reakcia, ale potom som to vygooglila a zistila, že to je normálne. zajacik ma tiež ukludnila a volala som aj dokymu. ja som si na to dávala horúce obklady, aby mi to trošku odpuchlo, lebo mňa to na dotyk aj dosť bolelo. ale poviem ti, mne to pod jedným prsom trošku aj zostalo keď si dám ruky nad hlavu. ale len keď sa moc zahladím to je vidieť, alebo si to možno už len namýšlam?! :-)