Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Baby
To co vladka pisala o tom priestore na implos, moze byt pravda, ale memam o tom vedomost.. no o vlneni mi hovorila sestricka Zuzka, ze to maju velmi chude baby, ktore maju minimum podkozneho tuku.. Toto som sa schvalne pytala, ci mi to nehrozi, ale ja mam toho tuku az az :(( no ale nebudem sa hadat, hovorim, ze moze to byt aj to co vladka pisala

Zuleko

0705bubu
Veď nikto si tu nemýli mondorov syndróm a vlnenie implantátu,my tu rozprávame o vlnení, a nie o tom mondorovom syndróme:-))))Vlnenie a syndóm sú dve odlišné veci ako si povedala:-)

Lucy1990

vladka19

Praveze ja nemam ziadne vlnenie, aj ked som s tym tak trochu ratala, ked sa to tu spominalo, dokonca ani nie je velmi hmatny implantat, iba v lahu odspodu ho citim.

0705bubu

baby
vlnenie implantatu a mondorov syndrom su dve rozdielne veci. Ten mondorov syndrom alias tromboza podkoznych zil je mimo prsnika robi sa to od jazvy smerom k pupku nie na prsniku cize je to uplne mimo prsnika. tak si to nemylte s vlneniim :-))

Zuleko

Vladka19
Aďa má len 450 ml,len ona mala svoje plné dvojky,podľa mňa niečo pravdy na to môže byť,že sa to robí babám,ktoré nemajú žiadne prsia,čítala som to aj na rôznych internetových strankých a väčšinou to písali baby,že majú to vlnenie ktoré nemali žiaden tuk a kožu na prsiach,že sa im imploše začali vlniť..ale vravím ruku do ohňa za to nedám,ja som tiež mala malé prsia,ale chvala bohu s vlnením nemám žiaden problém.

engie100

vladka19,
ahoj - veľmi ti držím palce, strašne som včera plakala, pevne verím že sa to dá do poriadku...

morgan 23
Aj ja mám podobný problem, tiež keď sa predkloním a ruky vystriem sa mi jemne zvlní oblasť prsníka okolo jaziev...Neviem prečo , tak sa opýtaj zajtra v Chirmede, daj mi potom prosím vedieť... Ď

Baby - robí sa takéto zvlnenie ešte niekomu? Tuším leus ty si dávnejšie písala že si mala podobný problém. Ak sa mýlim tak pardón.

0705bubu

sisente

Ahoj jeeejda to je stara este Ackova a myslim ze v tescu som ju kupovala na zlave :-)) a ano rada som ju vlacila taka mekucka :-))

wauka
mne doktor poradil tu mast zmierni to opuch nic tym nepokazis. :-)

0705bubu

sisente

Ahoj jeeejda to je stara este Ackova a myslim ze v tescu som ju kupovala na zlave :-)) a ano rada som ju vlacila taka mekucka :-))

wauka
mne doktor poradil tu mast zmierni to opuch nic tym nepokazis. :-)

petra 001

nela111
minarikova ma 900 ml:DD to nieje pokusanie osudu,ale debilita si myslim.ale jej vec.

inac baby,je to normalne ze mam jazvy este tvrde?som 5 tyzdnov po.pekne blednu ale su tvrde.dufam,ze to tak neostane.