Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Leus,

Nie som ani herpesova ani kutikova,to by Uz muselo byť aby niečo na pere bolo...
Ale zase to neznamená ze ho nemusím dostať..Je to vseko len reakcia tela na zákrok...o tyzden ma čakajú oči,konecne linky nemusím robit,som lenivec a ani mi to nejde moc...;)))

Babymica,

Jasne,poslala som zajacikovi,tak kuk..farbu dom di zhruba povedala akú,Nic ružové,červené v mojom pripade nehrozilo..ale napr.Toto mi este vybledne,tak uvidím...vraj ešte budrm o mesiac chcieť tmavšíe.tak uvidíme...prvotný bol riadny šok,to musim uznať..Hihi
Prace mi neukázala,Ja dom jej ukázala obrázok,a niečo utvorila;))) bola tam taká pani akurát po zákroku,len staršia,a to Bolo naba moc vyrazne,chcem to aj k rifliam Nie iba k darom,vieš??!!

BABYmica09

Drndula

no super ty si odvazlivka mas to uz za sebou...
som zvedava na foto kludne mi posli aj na FB, alebo do mailu ako chces, myslim ze mas moj mail.
a co ti robila? len konturu ci aj tienovanie?a aku farbu si si zvolila?ukazala ti aj svoje prace pred tym nez zacala?

drndula

Babymica,

Akurát dom došla z prievidze,trochu bolelo,ale dá sa to v pohode vydržať znecitlivuje to krémom..horia mi,take ich mam citlive...trvalo to vyše hodinu..cca o mesiac pôjdem na korekciu,ak bude musieť,sú terax vyrazne dosť,po piatich dňoch to odozneje ns 4.deň sa zvykne urobit hetpes,tak dufam ze Nebude...;)) vyhýbať sa saunam Solariam bazénom kvôli infekcii natierať Infadolanom a v príp.hetpesu Zovirax..trochu to vraj vybledne príp.potom dirobi pigment,dofarni,vytienuje..dom zatiaľ spokojna hoci sok bol,Nie som ns takéto zvyknutá,iba lesk na pery.a ideš...;)-
Pošlem foto,pýtam sa sk máš otázky

smalfot

Bubu, Ty si bola u Dr.Tršku? Ako si s ním spokojná? Ja som mala ísť v apríli na konzultačku, ale musela som to posunúť na jún kvôli štítnej žľaze.Tak zatiaľ iba čítam čo tu baby píšu. Som sa celkom zľakla po tom čo Vladka napísala - držim jej palce. Je to hrozné čo všetko sa môže stať.Ale musíme veriť že to bude OK.

Mery NR

vladka19
to by zaujímalo aj mňa, čo sa Katka54 pýta. kedy si prvý krát postrehla, po akej dlhej dobe od opky a aké boli prvé príznaky, že sa ti tam niečo deje?

Katka54

vladka19,

neviem, či si postrehla moju otázku, ale chcela by som sa spýtať, či tých prvých 9 mesiacov po prvej opke, či všetko bolo OK a až potom nastali komplikácie? Ďakujem.