Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Drndula
Ano je to napadne, ale ja som si to vymalovala takym vyraznym ruzom ako je ta konturka, ked som niekam isla, akoze "vyrazne pery" a jemne oci :) ale ved iba par dni..
Mery NR
Aj ja som sa hned bezala pomerat, dlho som sa nemerala a normalne som sa zlakla, ze co bude, ale mam tolko co mi dr.Cerven slubil:) odpuchli za 10 tyzdnov( ZAJTRA) 2cm!

drndula

Bimbi,

Viem,teraz Je to riadne tmavé..aspon na mňa..mám dve kerky,tak viem akovyo prebiehalo,len ze Toto Je na hlave vpredu...;))) a Nie schovať pod tričko či do gatí...;))

bimbi

Drndula
K tym peram.. Teraz co mas vytetovane, ti este stmavne , spravi sa ti chrasticka a ked sa ti po par dnoch odlupne az pod nou budes mat tu farbu, ktora bude vysledna, tak sa nezlakni, ja som to mala ze bordovu konturku najprv, ale to ti zlezie, stale si to masti.. Tak super, ze to mas za sebou, pockaj za par dni..

bellinka

VLADKA19

Ahoj moja ja som sem uz davno nepisala ale sledujem to tu a obcas citavam ked mam volnu chvilku ...keby som mala peniazky tak by som hned isla na dalsiu op ale to momentalne nehrozi lebo sme dostavali rodinny dom a sme trosku v minuse :))) vrrr
Ale viem ze by som isla k dr.Cervenovi ved som uz bola unho uz aj na takej vyzvedacej konzultacii ...Vladka nevzdaj ten boj !!!!!! Mas na to pravo aby priznali chybu a odskodnili ta nejak , musia to urobit ked chcu byt profesionalmi ..Myslim na teba!!!

bellinka

LEUS :

bola som na operacii v Chirmede a bola som velmi spokojna s jednanim pred op a po OP ale po cca roku uz to jednanie nebolo take mile...nechcem byt zla ale naozaj by som uz nesla na OP do chirmedu ..mam tento nazor uz dlhsie aj ked som este nevedela o Vladke 19....nepresvedcili ma ako ludia prsia mam fajn ale mohli by byt aj krajsie si myslim ale tak ukludnujem sa tym ze som mohla dopadnut ovela horsie

leus

engie
fu ja uz neviem presne , mozno 3, 4 mesiac? Asi tak nejak, mne uz asi aj kus splasli tie prsia, je zbytocne skor aj podprdu kupovat, lebo vtedy som si kupila Dcko/sice bola z tesca/ a teraz mi je Ok Bcko /z NY/ , som spokojna uz konecne s velkostou :)

engie100

leus
Naozaj samo sa ti startilo to vlnenie?...hm tak fajn.

Chcem sa opýtať po akom čase sa ti dali spojiť prsia k sebe, pretože ja som asi 2,5 mesiaca po opke a ešte ich stále neviem spojiť??? :///