Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

IVA01

Ja som bola maximalne spokojna s Dr. Trškom, super odborník hlavne na prsniky :) a rozhodovala som sa po tom, čo mi ho aj kamošky odporučili...nemala som s nim žiadne zle skusenosti

zuza265

engie100
ja som si prsia dala k sebe asi po dvoch týždnoch... tak ja neviem presne ako čo, ale u každého je to určite individuálne. Teraz som po op 5 týždnov a už úplná pohoda...

Lucy1990

Mery NR

Mas ich krasne stale a aj ja by som brala take 2 kilecka dole :-))) aj by som obetovala nejake centimetre :-D

drndula

Krasne ich mas, take pekne vykrojene hore, to sa mi velmi paci :-)

Mery NR

Lucy1990
ja som od opky schudla 2 kg, možno aj kvôli tomu. ale podprdy mám stále tie isté, tam som si zmenu nevšimla. tie moje nevydarené bradavky mi stále trčia z každej :-)

Lucy1990

Mery NR

Fiha, az tak odpuchli? Ja mam stale 94 cm :-) ale muz mi hovoril, ze sa mu zdaju mensie ako boli, uz si zvykol :-DDD