Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

.. po čase nemala horšie. tam malo byť :-) ale tie fotky aj dosť skreslujú. naživo tie prsia vyzerajú inak. muž ani kamoška mi tieto nedostatky napr. ani nevidia

engie100

leus
pred operáciou som mala strach, ale zdali sa mi potom akurátne...no a preto chcem aby aj také ostali...to je všetko:)))

Mery NR

leus
do dvojité prso mám od začiatku. doky mi na to hovoril, že to ani nie je dvojité prso ale že mi viac vidieť žľazy preto to tak mám. keď sa úplne vyrovnám to nie je vidieť, len keď sa zohnem alebo si predpažím ruky. na začiatku som to mala úplne hrozné bolo to vidieť aj z boku,ale doteraz to celkom zmizlo. na dotyk cítiť, že to horné prso čo je moje, je také mäkké a to spodné je tvrdšie, to je už imploš. tak hádam to bude tak ako hovoril doky a po čase sa mi nevyrysuje fakt to dvojité prso. na pokles hovoril, že s tým sa už nič nedá robiť, jedno mám o 5 mm nižšie a na tej strane aj rebrá mi tak inak idú, celá som nejaká mešuge čo sa ľavej strany týka :-)) a tie moje nešťastné bradavky detto. ale kašlem na to, tvarovo sa mi páčia a tieto nedostatky mi podprda zakryje. len sa musím veeeeľa modliť aby som to po čase horšie

leus

mery nr
pozeram tie tvoje fotky a vsimla som si , ze si to v predoslych este nemala, na 39tej vidim na tom prse akoby naznak "dvojiteho"(6tt po), ale aj tvoje povodne boli tak, ze to prso ma viac poklesnuty spodok, hoci bradavky si mala v jednej urovni sa mi zda ...nepytala si sa na to doktora?

arri

MeryNR
ma to tu viacero bab, aj ja mam jeno nizsie, ale doktor mi povedal ze od klucnej kosti su implantaty v rovnakej vyske ze je to asymetriou co bola aj pred op, sice to predtym nebolo tak vidno. Skus si popravovat bradavky v podprde, jednu potiahni vyzsie a druhu nizsie ;-)

Mery NR

zajacik006
ďakujem za nahodenie :-)
baby,
má ešte niektorá z vás tak poklesnuté jedno prso ako ja? dúfam, že to časom nebude horšie, lebo zatiaľ sa mi zdá, že ich hore mám rovnaké, len ten spodok je o 5 mm nižšie

0705bubu

smalfot

Ahoj ano bola som u dr. Trsku. Ja som velmi spokojna s pristupom pred aj po. Ja som bola v Prievidzi. Ved pozri aj v galerke ak si tam na vysledok. :-)

IVA01

Ja som bola maximalne spokojna s Dr. Trškom, super odborník hlavne na prsniky :) a rozhodovala som sa po tom, čo mi ho aj kamošky odporučili...nemala som s nim žiadne zle skusenosti