Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hidalgo4

ahojte baby tak ozvyvam sa po dlhsej dobe. Ak si pamatate mala som problem po 5 tt od opky. Mokvala mi jazva a zistili mi zlateho stafylokoka kde mi hrozila operacia a vybratie implosu. nastasie operacia nemusela byt. Bola som 4 tyzdne na atb + som brala doplnok kupucinku vacsiu ktora je prirodne antibiotikum a dobre reaguje na styfylokoka. Dnes uz mam jazvu zatvorenu a nic nemokva. Prsko je este trosku viac opuchnute ale ustupuje to.

MeryNR ja mam taky isty problem ako ty, teda to dvojite prso. Tiez mam vacsiu svoju zlazu a je mi vidiet moje prso a implos. Ked sa nasponujem tak to az tak vidiet nie je, ale v predklone alebo ak spojim ruky k sebe tak to vidiet je. Tiez mi doki povedal ze je to mojim prsom a ze s tym nic neurobim, ze sa to mozno casom este upravi. V podprsenke to vidiet nie je ale len tak naholo to vidiet teda je ovela viac ako u teba.

rita149

MeryNR

krasne prska, bud spokojna! neskumaj ich do detailov, ani jedna co sme v galerke nemame uplne rovnake prsia.

leluska69

Majka
tomu sa vravi stastie:D mne nevolali ani raz...vidis keby si sla do PK tam myslim nevadi ked mas antikon.teda aspon kamoska co tam bola tak nevadilo nemusela vysadzovat.

arri

Majka 1919
aj mne tak volali a nestihla som vysadit antiku a nic sa nestalo, povedala som to anestezologovi a v pohode ma zoperovali

MeryNR
mas velmi pekne prsia, mozes byt spokojna ;-)

Majka1910

Dnes mi zase volala sestricka od cervena a ponukala mi volny termin koncom maja. Ale kedze este beriem antikoncepciu tak nemozem ist :(. Preco ja mam taku smolu na tie skorsie terminy? :(

vanesa6

Ahojte, chcela by som sa spytat, chystam sa v auguste na opku a zaujimali by ma vase nazory:

- rozhodujem sa totiz medzi doktormi MINAROVJECH a SIMONOVA. Mate niekto skusenosti, prosiiim ????

- a tiez keby ste mi vedeli poradit ohladom anatomickych implantatov. Doteraz som totiz rozmyslala nad okruhlymi, ale doktor sa ma snazi presvedcit na anatomicke.

DAKUJEM ZA NAZORY!!