Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimi142

Ahojte baby, vie mi niektora z vas poslat do mailu cislo na doktora Ocenasa? Potrebujem ho surne a zabudla som si ho vypytat, dakujem. Moj mail miriama.pappova@gmail.com

lilabmw

superdiva

nadherne prsia aj ja chcem 515ky :-D ale som spokojna aj so 400 ale tak mohli byt väcsie skoda ze sa nedalo ale chvalim zatial najkrajsie co som videla tu :-)

Majka1910

Arri, leluska
V pk antikoncepciu netreba vysadzat ale ked idem do bb tak ano.

Drndula
Svoj termin mam koncom juna tak som uz neratala s tym ze by mi mohli volat skor. Ale tak je to moja blbost ze som tabletky nevydadila uz skor..

drndula

Majka,

Nechápem prečo čakáš s vysadenim antiky kým tí nezavolaju od cervena na skorší termín na ktorý isto čakáš a chceš...ked vieš že musíš mesiac nebrať a chceš ist čo najskôr...