Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smalfot

Bubu, Ty si u Tršku mala po operácii aj drény? Aké to je? Bolí to keď ich vyberajô? Mala si potom aj nejaké modriny? Som čítala, že tie drény sú dobré práve na to, že odsajú krv okolo implantátov a potom sú menšie modriny a opuchy.

super diva

lilabmw
Dakujem som spokojná ja by som kludne išla aj do vädších ,ale nechcem to prehánat su šité ako pre mna na mieru.)Pán doktor červen vie sám čo je pre každu najlepšie má to už v oku a je to ten najlepší profesionál u mna určite!Takže u mna je to maximálna spokojnost:)kedykolvek by som išla do toho znova aj ked to stojí vela bolesti často krát a komplikácii ,chcem povedat hlavne na margo tých žien čo mali tu smolu a nastali u nich nejaké komplikácie, aby boli silné hlavne a velmi ich obdivujem klobuk dolu ...ale všetko má svoj koniec ,bude to dobré, vždy sa to dá vyriešit len treba pozitívne mysliet a byt silné....pozdravujem všetky žienky tu, ste statočné a každá z vás je vínimočná a jedinečná ...telo je len obal aj ked sa snažíme byt dokonalé samé pre seba, svoju spokojnost a dobrý pocit...dokonalost je uplne inde.Treba sa vyrovnat so všetkým ,niktorá z nás nevie čo príde a čo sa može stat preto som rada že sa tu podporujete rada si čítam všetko !držme sa babulky...pekný večer

pagy

zajacik ďakujem za trpezlivosť ;)

babule - barbarella, rita149 ďakujem Vám,

..som tu totiž nová. Už cca 2 tyždne od mojej opky Vás tu sledujem, pravidelne čítam a chcela som sa podeliť s Vami o moje prská a skúsenosti.. ;)

pagy

zajacik ďakujem za trpezlivosť ;)

babule - barbarella, rita149 ďakujem Vám,

..som tu totiž nová. Už cca 2 tyždne od mojej opky Vás tu sledujem, pravidelne čítam a chcela som sa podeliť s Vami o moje prská a skúsenosti.. ;)

mimi142

Ahojte baby, vie mi niektora z vas poslat do mailu cislo na doktora Ocenasa? Potrebujem ho surne a zabudla som si ho vypytat, dakujem. Moj mail miriama.pappova@gmail.com