Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Mery NR

Mery máš ich krásne , ja ich mám tiež rozdielne a som rada, že ich mám , som 4 mesiace po a musím ich obzerať :-) každý deň

Drndula

tiež , veľmiiii pekné , nik by ani nepovedal , že máme silikóny však? :-)

U mňa doma si to napríklad môj otec ani nevšimol :-)

Baby ako sa vám nosia výstrihy? Dorýýýýý pocit však?

0705bubu

super diva

no skoda ze nemas pred. neviem ako ostatne babulky ale ja osobne si rada mrknem aj tie svoje hihi ze pospominat na tie casy. Na dobreee si clovek velmi rychlo zvykne tak kuknem ze prednedavnom to bolo inee kaffe :-)))) radost radost :-))

super diva

0705bubu
Dakujem no nato že som si odkojila 10 mesiacov mojho valibuka tak som s prácou pána doktora červena spokojná ....muž vraví že by mi nepovedal že som niekedy kojila.)škoda že som neodfotila prsia pred opkou,aby to bolo komplet v albume

0705bubu

smalfot

Ahoj ano dreny som mala. vyberanie mna osobne lavy prsnik bolel strasne to vytahovanieee ale bolest presla tak do 5 minut a dost ulava velka. modriny ani jedna. Je to urcite dobra vec. dreny prezijes :-))

Mery NR

baby
ďakujem pekne za milé slová, viem, že nie sú ukážkové, ale mne sa páčia a to je hlavné
super diva
tomu sa hovorí dokonalosť :-) prekrásne ich máš

morgan23

ahojte babenky,
tak mám za sebou tú kontrolu Magdo povedal že je to ok a že je prekvapkaný z výsledku lebože to je ešte lepšie ako predpokladali tak sa teším, na margo toho vlnenia povedal že áno vidí ho tam ale že nepozná ženu ktorá by to nemala a nato aj sestrička že aj ona to má tak sa vijadrite lebo si myslím že to neje tak na 100 percent pravda no ako si som sa uspokojila a kedže je to v predkolne tak....pokial by to bolo horšie tak by som to asi inak poriešila a mimimochodom tie moje jazvy sú ešte dost vypuklé a hrbolaké a odporúčal mi kúpit si tie silikonove náplaste či krém čo ste sa tu o nom raz zmienili - myslíte že sa mi do toho oplatí investovat alebo len vyhodím prachy ? poprípade ak je to fajn a má niektorá z vás nazvyš tak nech sa ozve....taká som rada , že už možem konečne po 11 týždňoch nosit normálnu podprdu ach jaj , včera hned po kontrole som bežala do H@M a kúpila si 3 juchú , prajem pekný den babiky....

ejush

rita149

ahoj, ja mam termin na 1.6. ale neviem ci mi na ten den presne nevyjde pracovny pohovor tak pre istotu som sa chcela opytat ci by sa nenasiel niekto kto by si so mnou v takom pripade ten termin konzultacie vymenil....dufam ze vsetko ostane tak ako je ale keby mi to naaaaahodou vyslo na rovnaky den nebola by si prosim ochotna ist konzultovat o tyzden skor? :)