Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Babymica,

Asi ťa čosi obchádza skôr...to zo skrabania pár zemiakov asi ťažko nieco zlé by bolo s prsiami,máš 2 mesiace po op,čiže celkom v pohode,aj sadiť zemiaky by si Uz v pohode mohla...;)))

BABYmica09

Baby, mam skoro 2 mesiace od opky, vcera som skobrovala 4 zemiaky na halusky a dnes som sa zobudila s bolestou praveho prsa tam v strede medzi prsiami ako keby ma boli ten sval ale aj chrbat ( no proste citim ze je to bolest asi od toho skobrovania:)) Mam horucku 38 a zimnicu. Myslite ze to ma nieco s prsom alebo je to len len chripka? Pobolieva ma totiz aj hrdlo. Bojim sa ze som to prehnala lebo som sa naozaj po opke setrila tak , ze som nic nerobila

leus

jerseygirl
neber arnicu pred opkou, budes velmi krvacat pocas opky, treba zacat brat len po opke, ja som to brala, Dr.mi nakazala brat len po opke a ja som ju nepocuvla, zobrala som aj pred opkou, lebo na omlazeni som citala tak a potom som im viac krvacala pocas OP

jerseygirl

dievcata,mate niektora skusenosti s pouzivanim homeopatik Arnica tesne pred operaciou a po? modriny a rany,zevraj by sa mali rychlejsie hojit...

Mery NR

tenda1
ja som bola včera u bývalej spolužiačky na návšteve a hovorila, že prečo vymýšlam, prečo chcem veľmi tie silikóny, však ich mám pekné. a ja že, nooo lebo som už bola :-)) u mňa si to niektorí ľudia tiež nevšimli, bije to do očí len keď si dám výstrih, inak v tričku vyzerajú ako pred opkou s pushupkou. jaaaaj tak sa teším na leto. konečne leto bez depiek :-)

lilabmw

tenda 1

ani nehovor som nadsena konecne si nemusim kupovat same rolaky a tricka bez vvystrihu a extra push up :-) ale ked sa mam priznat s odstupom casu mi pridu male asi som si uz aj zvykla aj ked znamy hovoria ze su dost velke asi to ja uz nevidim.Rozmyslam ze tak o rok o dva by som isla do väcsich uvidime ale inak som nadmiernu spokojna dodalo mi to neuveritelne sebavedomie..takze ak niektora vahate baby tak urcite chodte do toho a kaslite na vsetkych co vas odradzaju alebo to odsudzuju je to nase telo a nas zivot ...:-)