Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Santi

Ahooj, no bola som zas na konzultacii a dr. Mi povedal ze mam ist urcite do 300 a bol velmi razny, tak mu velmi verim a utvrdil ma ze to bude pre mna najlepsie a pritom vie aka som :D Tak sa tesim som naozaj zvedava a ked ja uz poviem ze sa mi nebudu zdat velke tak ked tu co i len jedna baba bude mat pochybnosti tak uz horsi pripad ako ja sa tu urcite nenajde. Dr. Mi povedal ze budem mat tak 88 cez.

Mohla by si pridat aj nejake nove fotecky rada si pozriem:)

jerseygirl

leus, bimbi

diky moc dievcata za info, tak aspon viem,ze uplne v pohode mozem Arnicu uzivat po opke...leus vdaka za upozornenie,dobre za si ma na to upozornila z vlastnej skusenosti, lebo inak by som to brala aj pred,tak vdaka moc...sice este mam mesiac pred op,ale snazim sa uz teraz zhanat potrebne info...

BABYmica09

Drndula Bimbi

Dakujem za ukludnenie baby... Som ak male decko hned sa lakam ked sa mi cosi nezda

Drndula

Uz ti pery trosku vybledli? Co na to hovori okolie?

drndula

Bimbi,

Poslala som foto Zajacikovi,kde Su nenamalivane,žiaden lesk,krém..Nic..skús kuk a povedz,vybledne este moc,či o mesiac mám dať trošku prifarbit..ale kontúru majú krásnu,pekný tvar pier,konečneeeee...;)-) Uz mi to chrastickuje,nepríjemné Je to na dotyk,aj jazykom..

bimbi

Babymica
Podla mna teplota a zimnica je viroza a prsne svaly mozes citit ako svalovku, ked si sa doteraz setrila.. Nebude to nic vazne :)

bimbi

Jerseygirl
Ja som brala Arnicu po opke, pred nie lebo som o tom nevedela, ale tiez som citala,ze sa ma nasadit 24h pred op, o to krvacani co leus pisala neviem, ale tak ked to dr.hovorila,tak nieco asi na tom bude.. Po op si to ale urcite nasad, mne to velmi pomohlo, pri opuchoch aj pri maknuti.. ja som bola spokojna
Drndula
Tak gratulujem,ak si herpes este nedostala tak uz nedostanes:)

santi

Mery NR

No ani u mňa si to nikto nevšimol :D bo ozaj v tričku ich mám rovnaké :-) už v tielku to vyzerá inak, ale nikto nič :D a som aj rada, no ale mohli by byť asi aj vačšie :D