Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

gossip_girl
no tak aj ja urcite pojdem radsej cez tie najvacsie horucavy ako cakat dalsi pol rok na opku. nejako vydrzime ked chceme byt pekne :D.
a budes mat 300ml anatomy, ci gulate?
a jasne budem drzat palce nech si neni chora...

rita149

gossip_girl

to je jasne ze rovnake implantaty na kazdom tele vyzeraju inak.Ty mas ovela vacie prsia ako sme mali my z adkou pred opkou :-) neboj super to budes mat!!!

gossip_girl

Leus
No tak supeer, teraz sa bojim este menej ked teda sa budu menit, len horsie je ze to budem mat cez leto a vtedy budu asi bombise este a kazdy si to vsimne ked nebudu este pekne usadene, vsak ked tebe to po kolkych mesiacoch spravilo.

Majka1910,
No ja som chcela najviac zimu ale nemohla som a teraz ja uz proste nevydrzim:D idem 2. Juna tak drz palce nech neochoriem ani nic ked na vsetky to nejak prislo ale ja som teraz dobrala antibiotika tak snad nie teda. Nejak to aj cez leto zvladneme uvidis nemozes sa spoliehat na to ze nejdem lebo leto, kto vie ake leto budeme mat, mozno nebudu stale pekne dni a bude prsat a aj ked bude pekne tak mne to vobec nevadi a duffam za ten pocit bude stat.

Rita149,
No som velmi zvedava na mne ako budu teda ked tebe adke co by spm povedala ze budete mat velmi podobne tak su ine a to ja mam iny zaklad ale myslim to tam moc nic nespravi.

Majka1910

gossip_girl
aj ja sa uz nenormalne tesim. len si to neviem moc predstavit v tej pooperacnej v takom teple..sak uvidime.
a kedy presne ides?

rita149

gossip_girl

nemusis sa bat a mat obavy , ved vieme že Mudr.Červeň robia úúúúžasné prsíčka :-). Neboj dobre si sa rozhodla a aj on určite vie že ich budeš mat krasne! už sa len teš na ne :-)

bimbi

Drndula
Kukla som, krasne to mas, p.Millerova je sikulka, urcite to nebudes mat take tmave, teraz ked budu chrasticky to este bude posobit tmavsie, ale podtym budes mat farbu aku si si vybrala, ja som chcela ruzovu, niekto chce do hneda.. neviem aku dala tebe.. A urcite chod na korekciu, nejake nedokonalosti sa iste najdu a potom ti to aj dlhsie vydrzi, ked to prejde este raz

leus

gossip_girl
vies co, zdali sa mi na pohlad mensie, tak som sa zasa zmerala , to ozaj pomaly splasuva :) a aj podprdu som si kupila uz B-cko

gossip_girl

Leus,

To vaazne? No tesim sa s tebou, viem ako ta to trapilo a preto som velmi rada s tebou. Zbadala si aj zmenu alebo len meranim? Ja si myslim uz ze s 300 to bude super vsak zas nemam take prsia ze by mi to neviem co spravilo:D

Baby a dakujem Vam za rady ktore ste mi tu davali, len som sa sama musela utvrdit v tom ze to bude dobre, lebo ked clovek sam s tym neni vyrovnany to je najhorsie.

Majka1910,
Pan dr. Cerven :) idem v juni ako ty:) uz sa konecne velmi tesiim

santi

gossip_girl

Keď Ti tak povedal :-) tak mu určite ver, veď aj ja som dala na radu doktora a keby idem znovu tak mu tiež verím v tom čo povie, ja som taký hypochonder, keď ma niekde pichne tak už mám všetky choroby v hlave :D tak keby som mala vačšie na začiatok och len by som sa sledovala :D ... Uvidím čoto spraví keď budem mať deti, potom by som dala možno vačšie tak o 100 ml :-) A ku komu ideš už si nepamatam... Inak ja som brala po opke wobewnzym a nemala som žiadu modrinu ozaj pomohol, ale mala som aj dreny tak aj tie pomohli... Dám foto keďtak zajtra, ale zatiaľ sa mi zdajú stále rovnaké :-)