Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

super diva
Ukazkove ich mas! a dost velke, ale pritom vkusne. Mozem sa spytat aku mas vysku/vahu a miery (aspon priblizne)?

MeryNR
myslim, ze mozes byt 100% spokojna. Su krasne a mas super postavu. Tie mini rozdiely, co ste tu spominali vidiet asi len na fotkach, aj to sa clovek musi poriadne zahladiet. Taketo by som chcela mat aj ja. :) Snad raz..

santi

tenda1

...no asi tak o 200 % :-) , no ale ty ich máš veľmi pekné, veľkosť máš super akurát k tvojej postave sú super...

santi

tenda1

No to veru teda nemuseli... akoby sa s tále zmenšovali :-) ale ja som mala tiež strach, no čo už lepšie než pred tým :D

super diva

Nádherné ich máš ani by som nepovedala, že máš až toľko ozaj pekne spravené :-)

tenda1

rita149

presne tak , máš ich krásne , si chudučká , tak len tak svietia , inak všimli ste si reakcie opačného pohlavia?

Ja sa idem z toho ušúlať :-)

tenda1

lilabmw

no presne to isté štve aj mňa , mohla som si kľudne dať aj 450 ml , lebo teraz mám 390 a zniesla :-) by som aj väčšie

Ale ja som sa bála , že budem ako Pamela , tak som si dala 390 ml
:-)

no asi to tiež absolvujem ešte raz :-)
dá sa to vydržať