Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

cicimici
no ja som tiez z tych nizsich:)a ono asi ani tak nezalezi aka si vysoka ale aku mas stavbu tela pomer obvody hora a dolu a aku mas predstavu a aky mas teraz zaklad.Myslim ze doktor ta odhovarat nebude asi je to tvoja osobne vec a dnes je to narmalne ze baby idu na opku este pred detmi keby som mala ja taku moznost urcite by som ju moc zvazovala.A co sa tyka okolia robis to pre seba nie pre okolie a ked si rozhodnuta tak neni o com.Len musis ratat s moznostou ze po porode asi bude treba vymena lebo vtedy prsia dostanu zabrat a mozno nie je to vsetko individualne.
Tolko moj nazor...

A baby mamicky vsetko naj k dnesnemu dnu:D

bambulkova

cicimici
ja som jedna z tých "krpáň"-159cm, 48 kg a opka ma čaká o 2 mesiace. Keďže som chcela prsia prirodzené mojej postave, navrhol 255 alebo 275ml guľaté, stredný profil-pri opke sa rozhodne či vačšie, alebo nie. Ono záleží na tom, akú predstavu máš ty, čo sa Tebe páči a v čom sa budeš cítiť dobre :)

cicimici

jaaaaaj boze ja som aka hlupa ved som nevedela prist na to ako sa prihlasit..

babenky ja sa stem velmi pekne opytat ci su tu aj take ktore este nekojili ale babatko v buducnosti isto chcu..ci ste nerozmyslali si dat prska az po dietatku..bo mna vsetci odhovaraju nech este pockam ale kedze este babatko nelanujem a nechce sa mi cakat chcem vediet ci je na tom nejaka z vas rovnako..popripade ci to uz nejaka z va s ma za sebou a ze ci ju doktor neodhovaral na konzultacke alebo lepsie povedane ci jej neradil pockat..ach jaj mam hlavu zo vsetkych ako melon..aste by som chcela aj vediet ci ma niektora z vas aj vysku do 160cm alebo okolo..a ak ano tak kolko vam doky odporucal si dat?dakujem pekne..

Alexiss

rita149
tenda1 pisala ze si sa splietla,tak prosim ta este raz aku velkost podprsky od victoriassecret si objednavas,bo si chcem objednat a sice uz som si objedna ale je mi velka:) mam 295ml

Kocky nechcela by ste niektora taku zltu s leopard podprdu co ma rita149,je to velkost 36b

super diva

Nella 111
174 cm mám a 70kg,ale mam odkojene a miesto som tam na ne mala takže menšie by sa mi ani dat nemohli to by vyzeralo moc zle ...ale strašne sa teším lebo ich mám presne také ako pred porodom sice o čísielko ,dva vädšie su teraz ale super pocit ,ako na mna šité :)

super diva

tenada 1, santi
dakujem babulky,ja mám aj svoju výšku aj proporcie na mne sa tá 515 stratí je to tak akurát iste že su aj chudšie ženy aj menšie ...aj iný hrudník maju takže ,ako vravím každá žena je iná ,ale aspon z mojej skusenosti viem že pán doktor červen vie čo je najvhodnejšie pre každu ženu a radšej dá vädšie o niečo než potom aby žena lutovala časom že si nedala predsa len o niečo vädšie ,ja sa priznám ja som bola už na dvoch konzultačkách pred tým než som išla do BB a dokonca jeden nemenovaný doktor mi povedal" vy by ste kludne mohli mat aj 350",tak si neviem predstavit keby som sa zverila do dotyčného ruk ako by to dopadlo ,ked teraz ich mám akurát na mna a mám 515 a ešte sa doktor červen sám čudoval na kontrole že to ani na 515 nevyzerá na mne a su akurát takže sme sa predsa dobre rozhodli,on je proste Poklad!

drndula

Tenda.

Jasné,opačne pohlavíe sa opäť raz nezaprie...a nech mi niktoro z nich nepovie se ich prsiA nezaujímajú,iba oči a.nohy..žiaľ medzí nimi du kozy!!!!
Mneyz vzdy povie ze ich mam mäkké ako svoje,a Keby.nevedel tak ani nepovie a nevie ze.du tam silikony...takže chlapii,ne...te di to pusy..;)))

Máš ich super,úmerne tvojej postave tlieskam...