Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

gina
peniaze,zdravot.zaznam a predoperacne,hygienicke potreby,veci na gombiky ci zips na druhy den:D,papuce, a ak beres nejake lieky tak asi aj tie...to by malo byt asi vsetko. Ak nie opravte ma:DDD

gina3

Bimbi, leluska69
no ja dnes ešte dokončujem žehlenie a ešte nejaké drobnosti, večer sa pobalím, zajtra ešte do práce a potom porádne inštrukcie deťom a mužovi a môžem ísť na to:):)
Zajtra sa už neozvem, nebudem stíhať a ž keď prídem z opky domov.
A čo si mám vlastne pobaliť až na niečo nezabudnem?

bimbi

Gina
Tak uz to mas za par.. Aj som nedavno na teba myslela,ci uz si bola, stratila som prehlad.. Neboj, to ti prejde ta noc, v pohode, to uz je take radostne ocakavanie, ja som aj dobre spala, vecer som si supla mc donald, tam mas nedaleko, vzala som si na izbu, lebo tam nevaria a je tam blizko pizzeria, ale vtedy nefungovala.. V klude som sa najedla, osprchovala a citala som vas baby, vsetky mi vyjadrili podporu, dobre mi to padlo :))) rano som o 6.30 vstala, umyla si vlasy aby som ich mala pekne, ked uz potom taky tyzden si nebudes moct, o 7.30 som odchadzala, ale si tam cca za 3 min.tak to boli aj skoro, ale zase som bola prva, sestricka ta posle zaplatit za opku do vedl. budovy do bufetu :D S tym sa vratis a ides na prijem na odd., a IDES NA TO !! Daju ti naladovku, som sa potom usmievala jak slniecko na hnoji, ziaden strach, doki si ta pokresli, ja si uz nepamatam ako som isla na salu a ked som sa prebrala bolo pol hod.po opke a nove prsia na hrudi :))) Vobec sa nemusis bat!
Majka
Mna to stalo cca 25€ za jednopost.izbu, ale oplatilo sa, nemala som stres, ci stiham, nevies co sa moze stat na ceste, soferovat nalacno, nasmadno, ja z Ba.. Aj som sa bez deti vyspala :)

leluska69

gina
drzim palec nemas sa coho bat ubehne ti to jak voda ja ani neviem ako a mam po:)spoliehaj na pana doktora je fantasticky:D a sestricky sa o teba dobre postaraju...
drz sa

ivava

ahojte....
Chcem len zas vyzvedat...baby ako sa plati u Cervena???v den operacie ci ako???idem este len na konzultaciu 21 juna...ja Vas tak obdivujem ze ste to zvladli a isli ste ,dufam ze mne strach nedovoli zutekat...

gina3

Majka 1910
áno idem do toho penziónu a vychádza to myslím že 27€. Radšej idem deň pred tým ako riskovať ráno či nebude mať vlak alebo autobus meškanie. Manžel príde pre m)na po opke, lebo mu nedali 2 dni dovolenky.Ďakujem za podporu, už ju začínam potrebovať:)

Lucy1990

monny3

Ja mam tie iste implose ako super diva a podprdy nosim 70 F-G :-) Tieto velkosti maju len v Triumphe alebo na nete co som zistila...

Majka1910

gina3
ides do toho penzionu bella? aj ja inak nad tym uvazujem ze by sme sa tam aj s priatelom ubytovali.. ako to tam vychadza cenovo?
drzim v utorok palce, nech vsetko dobre dopadne

gina3

Bimbi,
tak už odpočítavam do utorka, zajtra večer cestujem do toho hotela, čo si bola aj Ty. Počúvaj, tak tú noc si sama neviem ani predstaviť, to budú myšlienky:)
O koľkej si vstávala a prišla do Novamedu?