Gina
Tak uz to mas za par.. Aj som nedavno na teba myslela,ci uz si bola, stratila som prehlad.. Neboj, to ti prejde ta noc, v pohode, to uz je take radostne ocakavanie, ja som aj dobre spala, vecer som si supla mc donald, tam mas nedaleko, vzala som si na izbu, lebo tam nevaria a je tam blizko pizzeria, ale vtedy nefungovala.. V klude som sa najedla, osprchovala a citala som vas baby, vsetky mi vyjadrili podporu, dobre mi to padlo :))) rano som o 6.30 vstala, umyla si vlasy aby som ich mala pekne, ked uz potom taky tyzden si nebudes moct, o 7.30 som odchadzala, ale si tam cca za 3 min.tak to boli aj skoro, ale zase som bola prva, sestricka ta posle zaplatit za opku do vedl. budovy do bufetu :D S tym sa vratis a ides na prijem na odd., a IDES NA TO !! Daju ti naladovku, som sa potom usmievala jak slniecko na hnoji, ziaden strach, doki si ta pokresli, ja si uz nepamatam ako som isla na salu a ked som sa prebrala bolo pol hod.po opke a nove prsia na hrudi :))) Vobec sa nemusis bat!
Majka
Mna to stalo cca 25€ za jednopost.izbu, ale oplatilo sa, nemala som stres, ci stiham, nevies co sa moze stat na ceste, soferovat nalacno, nasmadno, ja z Ba.. Aj som sa bez deti vyspala :)