Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

mojaeni
na konzultacii som bola tiez v Poprade, tie robi v ten isty den ked operuje. Na opku som cakala dva mesiace, vedeli ma zobrat skor, ale je pravda, ze sa caka trosku dlhsie. Ja som sa tiez bala, ze ak budem musiet cakat dlho tak si to rozmyslim a na ziadnu opku nepojdem: ))

mojaeni

lilabmw,

vieš čo, ja sama neviem. Akurát viem, že sú guľaté a anatomické, no pravdupovediac, nejakú predstavu, aké by mali byť, to vôbec nemám a ani neviem, čo by bolo lepšie. Tak isto neviem, či je lepšie pod sval, alebo pod žľazu, aký je v tom vôbec rozdiel.Ja sa len spolieham na to, že toto všetko mi poradí a vysvetlí doktor a vyberie to najlepšie.

mojaeni

Kočky, ďakujem, ste zlaté, že poradíte.
Sú to zatiaľ pre mňa pozitívne informácie,zatiaľ som len v začiatočnom štádiu:o)Ale myslím, že najpodstatnejšie bolo pre mňa rozhodnúť sa , či do toho ísť alebo nie, zvážiť všetky riziká a pod.
Som rozhodnutá pre týchto dvoch doktorov, už len musím vybrať konkrétneho.
Mery NR, ako aj ty píšeš, mala si ísť k Červeňovi, ale to čakanie bolo o držku, tak asi u mňa je to pocitovo tak rovnaké. Nieže by ma to naháňalo,to vôbec nie, len sa poznám a viem, že počas tých mesiacov čakania ma to hádam aj zase prejde:o), takže ja asi zavolám obom a dohodnem si nejaké konzultácie.

Pokiaľ majú obaja dobré skúsenosti a dobé výsledky, je to pre mňa najrozhodujúcejšie.

lilabmw

mojaeni

Ja som bola tiez u Dr.Očenasa a nemozem povedat pol slova.Sak si popozeraj fotky prs ktore robil a myslim ze nebudes potrebovat viac k tomu co dodat.Je tiez dobry takisto ako Dr.Cerven a nemusis rok cakat za mesiac mas potom.A ako pisala Mery operuje vselikde ja som bola napr.v LE.A uz ma tiez vela odoperovane nakolko uz neni najmladsi.Ale vsetko zavisi na tebe najlepsie si dat konzultaciu na viacerych a podla toho sa rozhodnes.Drzim palec :-) A vies aj ake budes chciet ci anatomy alebo okruhle ci len rozmyslas este?

Mery NR

mojaeni
ja som bola na opke začiatkom februára, a dá sa to vydržať. mám doma 10 mesačného malého a zvládla som to, ale jasné, že prvé 3-4 týždne som ho nezdvíhala. Očenáš operuje ešte v BB, v LV, v tej Nitre a aj v Púchove. ja som mala termín tiež najprv u Červeňa, len tá nekonečná čakačka ma odradila, tak som išla k Očenášovi a neľutujem

mahulienka

Mojaeni, ano doktor Cerven operuje aj v Porade. Ja som bola vo februari na opke u neho v PP. Myslim, ze tu operuje jednu sobotu v mesiaci.

mojaeni

Victory,

tak to si ešte dobre vystihla, veď ono to rýchle ubehne a čoskoro bude október.
Bodaj by sme to mali za sebou.
Mala by som čím skôr zavolať a dohodnúť si konzultáciu.

Zuzana 1404,
Ešte sa chcem spýtať, MUdr.Červeň robí opky vo viacerých mestách? Myslela som, že len v B.B., a ty ideš do Popradu?

mojaeni

Mery NR, Bimbi,

Vďaka za informácie, teraz keď som sa pre to už rozhodla, budem rada za každú infošku cennú radu.
Tá Nitra by vôbec nebola zlá,ja som nitranka, ale už niekoľko rokov žijem v Poprade, takže ja sa v podstate môžem vybrať na ktorúkoľvek stranu:o)O MUDr.Očenášovi som nepočula, neviem, aké má výsledky, koľko zákrokov robí a teda akú prax a skúsenosti. ČO som najviac čítala a to hlavne aj na tomto fóre, tak práve o Červeňovi, preto zatiaľ zvažujem najviac jeho.Prvoradé je pre mňa zveriť sa dorúk skúseného človeka.
Mery NR, ako dlho si po operácii? Dá sa to vydržať, aj rekonvalescencia?
Ja mám z tohoto zákroku ohromný rešpekt,mne to príde ako výrazný zásah. No kým som mala normálne prsia, moje malé béčka,ani by ma takéto niečo nenapadlo, lenže teraz je to už naozaj o pocite, že sa ani necítim ako žena a mám z toho zlé pocity,všetko na mne lieta, najmenšie podprsenky na mne plávajú. Môj muž sa ku ne správa, ako keby som bola najkrajšia na svete a vôbec mu to nevadí, detičky mám dve, ďalšie neplánujem, takže si myslím, že prišiel ten vhodný čas, keď by som s tým mohla niečo urobiť.