Mery NR, Bimbi,
Vďaka za informácie, teraz keď som sa pre to už rozhodla, budem rada za každú infošku cennú radu.
Tá Nitra by vôbec nebola zlá,ja som nitranka, ale už niekoľko rokov žijem v Poprade, takže ja sa v podstate môžem vybrať na ktorúkoľvek stranu:o)O MUDr.Očenášovi som nepočula, neviem, aké má výsledky, koľko zákrokov robí a teda akú prax a skúsenosti. ČO som najviac čítala a to hlavne aj na tomto fóre, tak práve o Červeňovi, preto zatiaľ zvažujem najviac jeho.Prvoradé je pre mňa zveriť sa dorúk skúseného človeka.
Mery NR, ako dlho si po operácii? Dá sa to vydržať, aj rekonvalescencia?
Ja mám z tohoto zákroku ohromný rešpekt,mne to príde ako výrazný zásah. No kým som mala normálne prsia, moje malé béčka,ani by ma takéto niečo nenapadlo, lenže teraz je to už naozaj o pocite, že sa ani necítim ako žena a mám z toho zlé pocity,všetko na mne lieta, najmenšie podprsenky na mne plávajú. Môj muž sa ku ne správa, ako keby som bola najkrajšia na svete a vôbec mu to nevadí, detičky mám dve, ďalšie neplánujem, takže si myslím, že prišiel ten vhodný čas, keď by som s tým mohla niečo urobiť.