Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pagy

lilabmw

Taktiež odporúčam botox do čela, ja som si ho dala teraz druhý rok po sebe na leto a krásne vyhladí vrásky z mračenia a pekne podvyhne obočie. Tvárička pôsobí rozjasnenejšie.

[zruseny11]

Neviete ako si zmením prezývku v nastaveniach? Len cez admina? Pri registrácii mi zrejme nezobralo moju, keď mi hodilo anonym.

pagy

lilabmw

Taktiež odporúčam botox do čela, ja som si ho dala teraz druhý rok po sebe na leto a krásne vyhladí vrásky z mračenia a pekne podvyhne obočie. Tvárička pôsobí rozjasnenejšie.

lilabmw

no mne hovoril ze tak 190 eur by ma to vyslo takze rozdiel 30 eur no co uz ked to budem chciet v BA asi lacnejsie to nebude.Ako dlho to uz mas urobene?

zajacik_006

lilabmw
dávala som si to u jedného chirurga,ku ktorému chodí veľa žien,nielen z okolia Žiliny,lebo má najlepšie ceny v SR a volá sa Patyk.Inak nie je plastický chirurg.

zajacik_006

lilabmw
fotky nemáa,som sprostá,že som na to zabudla,sama na seba som nahnevaná. Ale báť sa nemusíš,určite budeš spokojná.Len ľutujem,že som si to nedala skôr...chcela som až po 40tke a ten dotyčný lekár mi hovoril,čím skôr,tým lepšie,zvlášť pre tie ženy,ktoré majú tendenciu sa mračiť.