Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cicimici

victory06,ivava

jaaaj bose babenky to nemyslite vazne s tymi 10 mesiacmi..ja som teda tiez pocitala ze to bude dlho trvat ale toto?kedze robim v zahranici no dost tazko sa mi to bude vybavovat..a ani nevravel doky ze tam nieje ziadna sanca skor to podstupit..?

cicimici

victory06,ivava

jaaaj bose babenky to nemyslite vazne s tymi 10 mesiacmi..ja som teda tiez pocitala ze to bude dlho trvat ale toto?kedze robim v zahranici no dost tazko sa mi to bude vybavovat..a ani nevravel doky ze tam nieje ziadna sanca skor to podstupit..?

victory06

mojaeni

ja som este vystihla ten system, ked sa pri objednavani na konzultaciu dal uz rezervovat aj termin opky, takze idem "uz" koncom oktobra :-) Z konzultacie som mala velmi dobry pocit, vsetko mi podrobne vysvetlili (bol tam este taky mlady Dr.), a s tym cakanim... to je na kazdej z nas. Mne povedal ten mlady doktor, ze pokial sa nevyskytnu pocas operacie ziadne komplikacie, tak skoro kazdy plasticky chirurg spravi pekne prsia. Horsie je to, ak sa cosi skomplikuje, potom sa ukazu tie roky praxe... predsa len doktor, ktory robi 400 zvacseni rocne, si skor poradi :-) Aj ked samozrejme nic nie je uplne bezrizikove...

victory06

mojaeni

ja som este vystihla ten system, ked sa pri objednavani na konzultaciu dal uz rezervovat aj termin opky, takze idem "uz" koncom oktobra :-) Z konzultacie som mala velmi dobry pocit, vsetko mi podrobne vysvetlili (bol tam este taky mlady Dr.), a s tym cakanim... to je na kazdej z nas. Mne povedal ten mlady doktor, ze pokial sa nevyskytnu pocas operacie ziadne komplikacie, tak skoro kazdy plasticky chirurg spravi pekne prsia. Horsie je to, ak sa cosi skomplikuje, potom sa ukazu tie roky praxe... predsa len doktor, ktory robi 400 zvacseni rocne, si skor poradi :-) Aj ked samozrejme nic nie je uplne bezrizikove...

cicimici

victory06,ivava

cicimici

bambulkova

jaaj moja no ano ozaj si pekne napisala..hehe trochu mi to pripomenulo moju sesterku tiez velmi tuzila po prsiach a synceka mala zhruba v takom istom veku ako je aj tvoj no a tak si dala a do roka otehotnela..narodila sa jej mala babika ale rozhodla sa ze malu uz kojit nebude a pska ma v podstate rovnake len vravi ze si akoby lepsie sadli..no a ja osobne neviem ze ci okruhle abo anatomi bo aj jej doktor povedal ked vravela ze chce anatomi kvoli prirodzenosti ze on by siel aj do tych okruhlych lebo ak este bude mat dietatko tak jej kus padnu a budu vyzerat rovnako ako anatomi.. takze ides aj do nosteka?to si ides dat robit naraz?no tak kazdopadne drzim palce a som potom velmi zvedava na vysledok..ja mam tiez priatela 7rokov a tiez ma lubi aka som ale rozhodne mi v tom nejak nebrani alebo ma neodhovara ale zase ani nenavadza aby som si ich dala..je to cisto o mne a mojom sebavedomi..ja uz som sa kvazy rozhodla len potrebujem moju mamku aby mi zavolala doktorovi a dohodla mi konzultacku..bo ja zijem v zahranici..takze snad este tento tyzden..

ivava

Bambulkova

Super si to napisala. Aj ja chcem prsia hlavne pre seba a je mi uplne jedno co na to povedia druhy a co si budu mysliet.Chcem si konecne zdvyhnut sebavedomie.

Inak ja som volala niekedy zaciatkom aprila Cervenovi a dali mi konzultaciu 21.juna. A ako hovorite ze terminy operacii su nejak v marci a neskor, nejak to hadam vydrzim.Aj tak skor ako v januari nechcem ist. Ty som strasne zvedava aku velkost mi navrhne.

Baby ako to je okruhle alebo anatomy stale neviem co skor...asi mi to odporuci doktor ktore skor. Ale zaujimalo by ma ktore preferujete...

bimbi

Mojaeni
Chodia sem aj baby od dr.Ocenasa, je tiez vynikajuci, robi v nitre a k nemu sa caka mesiac, dva..Mery NR bola u neho a ma krasne prsia, snad ti napise ona viac..

mojaeni

Ahoj Victory,

fúha, počítala som s tým, že to bude trvať asi dlhšie, ale toto je vcelku až moc.
Vďaka za info. No čo už, musíme to vydržať. A s tebou už všetko prebral, poradil ti presne na mieru?
Priznám sa, že ja mám z toho dosť strach.