Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

super diva

mojaeni
ahoj ,keby som ti ja osobne mala poradit a povedat niečo k tvojmu rozhodovaniu sa, tak ti poviem len tolko že na dobré sa bohužial musí čakat ,ale stojí to zato!Ja by som sa nikdy nezverila do iných ruk ako dr Červenovi on je najlepší na sk a nevravím to len preto že spravil mne pekné prsia ,osobne by som nemohla nikomu inému doverovat prešla som konzultačkami aj v Ba som bola aj v TT...jediné čo to vo mne zanechalo je strach jediný kto mi v tomto prehovoril z duše bol pán doktor Červen ,stačilo mi pár slov a hned som vedela že on je ten pravý ,jediný ...želám ti hlavne dobré rozhodnutie aj napriek čakaniu ,ale ver že neolutuješ ak sa náhodou rozhodneš pre dr.Červena,lebo je isté že ked sa vedla seba postaví 10 plastických chirurgov každý jeden z nich ti spraví prsia iné....tak vela štastia prajem

mojaeni

Zuzana 1404,

áno, na to sa určite spýtam.
A ty si mala kedy konzultáciu s ním, ako dlho si na ňu bola objednaná? A kde si boal, v PP. alebo v B.B?

zuzana1404

mojaeni

Dr. Červen operuje aj v PP ale vraj len cez vikendy a znama mi povedala, ze dokonca len kazdy treti. Treba sa na to opytat ked budes volat ohladom konzultacie.

mahulienka

mojaeni
mas pravdu najlepsie ti poradi doktor co ti najviac sadne. Posli foto na ten mail a potom ti pridu instrukcie ako sa dostanes do galerky s fotkami a tam si mozes popozerat ako vyzerali pred a ako po.

mojaeni

Čiže stačí, ak si urobím foto, pošlem ju na uvedenú galeriu. a potom sa na tu str. už dostanem a budem môcť vidieť?

mojaeni

mahulienka,

trošku v to dúfam, že by tu nemuselo byť tak plno.
S tým výberom to ja nechám na neho, tak zo svojho hladiska si myslím, že tiež tak tych 400ml, plus minus, to ťažko odhadnúť. Ja už ani nemôže povedať, že mám malé, ja mám detské:o) akoby som sa zastavila vo vyvoji.Gulate su vraj v tom dobre, že tam nie je riziko zmeny tvaru a vraj su vhodne pri maličkych prsiach,ale vravím, že my možeme mať nejakú predstavu a doktor kukne a vidí dačo iné:o)

mahulienka

mojaeni
mas pravdu skus zavolat a uvidis, ja si myslim,ze v PP by az taky naval nemusel byt... No a ja som na konzultaciu isla rozhodnuta, ze chcem 400ml a okruhle, ale ked sa na mna pozrel tak, ze lepsie by boli anatomi 410 alebo 445, ze tie anatomi mi budu lepsie, lebo som mala male a trosku spadnute prsia po detoch. Tak nakoniec mam 445 anatomi a som rada.

diamond26

Baby poslala som aj ja fotky do galerky....dufam ze na dobry mail galeria@zoznam.sk ..na ten sa to posiela urcite ?:-D

mojaeni

mahulienka,

veď práve, všetko vyzerá byť ideálne u neho, ešte aj ten Poprad, že by som vôbec nemusela ani cestovať, len keď čítam od ostatných dievčat, že len konzultácie majú na oktober, november, tak sa mi to zdá dlho.
Ale aj tak tam zavolám a dohodnem, za to nič nedám. A skúsim aj k Očenašovi.
Mala si aj nejakú predstavu, keď si k nemu šla, alebo ti vo všetkom poradil on?