Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

zajacik

jej super ja tiez planujem v juli pred dovcou si to dat lebo nechcem aby sa ta vraska dalej prehlbovala takze super pojdem do toho dakujem :-) nemas foto pred a po :-)

zajacik_006

lilabmw
ja som si dávala v marci botox do čela a medziobočia.Mňa to spolu stálo 160eur a zatiaľ som spokojná,konečne sa nemračím a vrásky sa nebrehlbujú. Možno o dva,tri mesiace pôjdem znova.

lilabmw

Ahojte babule takze dnes som bola na kontrole a na foteni po opke a Dr.som so svojou pracou velmi spokojny aj s jazvickami krasne miznu a pytala som aj na leto a ze staci bohate fakt lebo ze jazvicky zreju do 2 mesiacov takze nemusim chodit olepena to sa tesim :-)

A pytala som sa aj na botox nakolko chcem do cela nakolko sa mi nepaci obrovska vraska hnevu a je super ze mi to aj v BA moze spravit nemusim sa trepat do LV a neni to ani drahe:-)A vysledok by mal vydrzat asi 4 mesiace...Mate niektora skusenosti?

Dakujem