Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana1404

victory06
ja som bola u dr. Červeňa a op mam v auguste v PP. Povodne som chcela okruhle ale povedal, ze "materialu" mam dost a da sa to pekne vyplnit a ani do mensich ma netlacil. Škoda, ze som nikde nenasla fotky jeho prace... Ale verim mu.

Lalian

jerseygirl
Ahooooj, uz tolko sa snazim Ti napisat, ale neslo mi prihlasit sa.
Tak na operacii som bola nakoniec, anesteziologovi som sa priznala, ze ma boli hrdlo, ale ze pokial nemam teplotu a aj sopliky su zle... A dal mi tensiu trubicku aby mi nepodrazdil to hrdlo, takze bol straaasne zlaty. Dr. bol po opke za mnou a povedal, ze to bolo velmi narocne a ze pradvepodobne bude treba este jednu korekciu... Zajtra idem na kontrolu, tak uvidim vysledok... trochu , dost sa bojim... :-( Inak Dr. je velmi mily...
A ruky by som dolamala Dr. Dziubanovi, ktory mi to vstko pokazil a uz sa to velmi tazko opravuje...

strangeemily

cicimici

no ja som jej to nehovorila ze som v zahranici lebo ja som mala v plane jej povedat ci by ma mohla dat na oktober lebo neviem presne kedy pridem ci zaciatkom septembra alebo koncom,takze mne len tak srdce podskocilo ked mi povedala do telefonu sama ze teraz objednavaju na oktober:)skor opku budem tak musiet poriesit aby mi to vyhovovalo:)hehe ja mam 23 a na opku chcem ist od 16:)to je moj sen tak dufam ze sa mi to uz splni:)a uz sa nebudem tolko trapit aj ked jasne je ze ludia maju v dnesnej dobe vacsie problemy...
ano ja som tam volala sama a asi 5krat:)lebo mi to nikto nebral a neboj to ti hned zdvihne sestricka:)no mne sa ale inac klepal hlas hehe,aj ja som rada ze uz konecne mam aspon tu konzultacku:)ty to mas ale dobre ze mas doktorka tak blizucko to ja by som ani nevahala:)

cicimici

ivava

dakujem urcite to skusim vdaka takymto ludom ako si ty nestracam na optimizme si zlata si ma potesila ze sa ti to takto dalo vybavit..a drzim palce

cicimici

vanesa6

no aby si sa dostala do galerky tak musis poslat svoje fotky abo fotku je uplne jedno ci si pred abo po..no a mail adresa na ktoru treba fotky poslat je galeria@zoznam.sk a budu ti obratom zaslane instrukcie co a ako dalej..a za malinko dufam ze je vsio v poriadku..drzkaj sa

cicimici

bambulkova

nie to nie urcite toho Červena nevzdam..no ved prave toho sa bojim ze sa im nieco uvolni a mne sa nepodari si tak narychlo tu vsetko povybavovat aby som mohla odist:( uvidime no nestracam optimizmus..ked budem mat termin konzultacky tak sa ozvem..a uz teraz sa tesim na nase vymienanie dojmov z nasho noveho JA..:D

cicimici

strangeemily

no ved preto skoro som sa urazila:DD
juuuuj no to mi ani nehovor aj si spominala ze pracujes v zahranici a ci by ta nemohla strcit niekam skor?ja zase nechcem tak dlho cakat..bo neviem kolko rokov mas ty ale ja mam 25 a tak som myslela ze by som si tie prska uzila v plnej krase do tej 30tky a potom hop sa sup sa na babatko..no nic skusim zavolat a uvidim teda mne tam bude volat mamka..ty si si tam volala sama?bo sa bojim ze ma to tam hodi na odkazovac a na cakacku a nielen ze prevolam aj gate ale ked ma konecne prepnu do ordinacie tak ma vypne lebo mi dojde kredit :DDDD
tesim sa velmi s tebou ze si takto posunula vpred..a drzim prstoky..x

ivava

cicimici

Tak skus tam zavolat k dr,Cervenovi ja som volala v tom aprili a objednali ma na jun sestricka ze sa spyta ci ma tam nejak moze pychnut a dalo sa, lebo tiez teraz pracujem v zahranici. aj som jej to povedala ked som volala.tak mi aj vyhoveli ze ked pojdem domov v juni nakolko idem na svadbu den pred tym mam konzultaciu.za opytanie nic nedas.

vanesa6

cicimici

dakujem krasne. Rada by som to pozrela, ale vobec neviem kde mozem najst uz tolko spominanu galerku..
Vies mi prosim poradit???
Dakujem