Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

mojaeni
je to ako bimbi píše. aj ja som bola u Očenáša ako veľa báb z tadiaľto z fóra, je skvelý odborník. Na opku sa u neho v Nitre čaká ani nie mesiac, konzultačky a operácie má len utorky. Keď máš otázky kľudne sa pýtaj

bambulkova

cicimici
si zlatučká, ďakujem :) a určite toho Červeňa nevzdávaj, ak im necháš tel. číslo, častokrát sa stáva, že sa im termín uvoľní oveľa skôr (niektoré kočky to na poslednú chvíľu odvolajú) a sestrička Ti zavolá či ten termín berieš :) takže i ja Ti prajem, nech je šťastie na Tvojej strane a teším sa, keď si o pár mesiacov budeme obe vymieňať dojmy z opky :)))

strangeemily

ano uz teraz hej:D no nie nie ja som uz rozhodnuta a idem na to:)no moja tak na augustik mozes zabudnut lebo ja som volala pred tyzdnom alebo dvoma teraz uz ani neviem a sestricka mi povedala ze objednavaju na oktober takze 19 oktobra to mam:)no a opku este nemam to az ked budem tam ale ja asi az buduci rok a tiez asi az na august-september ak sa bude dat lebo budem v zahranici:(ale ked som uz tolko vydrzala tak to uz zvladnem tolko:)

cicimici

bambulkova

ja viem ze su aj iny doktori a ze su tiez dobri ja to vsetko beriem len toho cervena ja mam tak najblizsie tak som si tak myslela ze taky super odbornik a tak blizko..ale tak no co uz..zajtra abo v stredu dohodnem tu konzultacku a uvidim co mi povie potom na nej..kazdopadne by som sa nechcela nejako predbehuvat pred babenky ktore tiez musia dlho cakat a ktore musia este kusisko aj cestovat len to ze zijem vonka tak mi situaciu dost komplikuje kedze nie vzdy je mozne dostat dovolenku podla predstav a s letenkami to tiez nieje moc jednoduche..ale tak nestracam nadej ze sa podari aj skor..teba to uz za chvilonku caka tak drzim vsetko mozne aj nemozne aby si bola spokojna aj s prskami aj s nostekom..(:

cicimici

strangeemily

jeeej ahoj my sme si tu spolu uz pisali neviem ci sa pamatas..take dva tyzdne dozadu..som uz myslela ze si si to rozmyslela a nechala ma v tom samu..:D
a ty takto ty uz mas vybavenu aj konzultacku a na kedy ti dal teda termin konzultacky?mas uz aj termin opky?no ja som ti uz pred tym pisala ja by som tiez chcela ist k Cervenovi kedze od bb byvam 20 minut..tak asi neni o com..len som si to predstavovala ze teraz tam zavolam dohodnem konzultacku na august kedze v auguste mam naplanovanu dovolenku a ze sa potom s nim dohodnem na vianoce niekedy..ach jaj nuz nevidalo akosi ale uvidime..

strangeemily

cicimici

juj prepac ved my sme si uz pisali ja uz mam v tom zmatok:)tolko nas tu je uz ze aj zabudnes:)a ty si si este nevolala na konzultacku?

bambulkova

cicimici
čo sa týka výberu doktora-ono dosť závisí (okrem referencií od spokojných pacientiek) ako na teba dotyčný zapôsobí na konzultačke-či je schopný všetko Ti vysvetliť,venovať ti dostatok času a tak... každopádne je Mudr. Červeň jeden z najpreferovanejších plastických chirurgov na Slovensku, no sú i ďalší chirurgovia, ktorí dokážu operáciu vykonať rovnako dobre, ako on. Skús si prečítať postrehy od rôznych dievčat i na iných fórach. Veľa šťastia :)))

strangeemily

cicimici

ahoj,ja tiez zijem a pracujem v zahranici a konzultacku uz mam vybavenu u dok.Cervena a ty chces ist ku komu?

cicimici

vanesa6

dr.simonova operovala uzivatelku barbieone1
teda aspon tak je pisane v galerke ale datum tam ma november 2009 az februar 2010 tak neviem ci ju tu este najdes..a ci ti to pomoze hadam snad niekto iny sa este najde..drzim palce

zajacik_006

vanesa6
mám silný pocit,že tu a ani v galérií nie je žiadna babenka,ktorá by bola u spomínanej lekárky.