Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Gina
Vitaj medzi ceckanami :) gratulujem!! Super ze nemas skoro bolesti, ja som mala teda riadne.. Tak skore zahojenie ti prajem!
Lilabmw
Ja mam botox uz viackrat, som velmi spokojna, som z ba, naposledy som bola v interklinik, mudr. Slavka Feix, velmi sikovna a stalo to cca 140€, dolezite ku komu ides, lebo niekde ti to vydrzi 3-4 mesiace a inde aj rok, neviem ci pichaju rozne mnozstvo alebo co..
Drndula
Ako pusina? Chrasticky su uz prec? Si spokojna?
Bavy
Ja som to tu nespomenula, tiez som bola na kontrole po 2 mesiacoch to malo byt, hoci som uz 10 t po op., p. doktor bol velmi spokojny, ze taky vysledok ani necakal, lebo moj zaklad nic moc a bal sa ako to dopadne, on sem fakt chodi, aj do galerky, este mi kazal pofotit sa :) ze sa tesi z toho vysledku.. Velmi prijemny clovek! Este raz DAKUJEM p.doktor Červeň!!!

gina3

fekynka
konzultačka bola v januári a tiež som sa bála, nikdy predtým som nebola operovaná, takže som mala obrovský rešpekt a čakal som hrôzu. O 11hod ma po operácii priviezli na izbu a o 15min som už bola hore a pýtam sa sestričky, že kedy ma už vezmú a ona že už mám po. Tak som sa rýchlo pozrela pod košelu a a už tam boli prska:):) To bol super pocit, nemohla som uveriť:)

fekynka

Gina3
Tak to je super,že opku si absolvovala pod sval a vravíš,že bolesti su vpoho len mierny tlak...klobuk dole asi dobre zvladas bolesť.Už nech to mám aj ja za sebou.Ako dlho si čakala na opku u Červena ja idem k nemu na konzultačku 15.6 a čakala som nanu pol roka

[zruseny11]

victory06

Opku mám v novembri, na konzultačke som bola teraz v máji. Čakala som na ňu vyše pol roka, tak som si zajednala hneď aj termín opky. Aspoň sa na to dovtedy psychicky pripravím :-)

fekynka

Ahojky Gina3
tak srdečne gratulujem k novým cicuškam a prajem čo najskoršie zotavenie.Chcem sa opýtat dávala si si implantáty pod sval?

gina3

kočky, tak sa hlásim, už som aj ja medzi prsaticami. Akutát som dorazila z Bystrice.
Všetko prebehlo super, žiadne bolesti len mierny tlak, boli sme na izbe tri, sestričky nás chválili, že aké sme čulé a dobre to znášame. Po narkóze mi vôbec nebolo zle, doktor a sestričky super:):)