Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

fekynka
ja som bola na konzultacii len u neho a presvedcil ma hned ze si mam pockat.
objednavala som sa v oktobri aj na konzultaciu a rovno aj na operaciu. konzultaciu som mala vo februari a na op. idem teraz. ani som sa nenazdala a uz je to tu. strasne to uslo...

victory06

anonym
tak to sa mozeme vzajomne podporovat, ja idem v oktobri :-)
ja som najskor chcela len prsia, ale asi to radsej absolvujem naraz aj s rhinoplastikou, ked uz budem PN, tak nech to vyuzijem na maximum :-))))

fekynka

Majka1910
Ja zvažujem už len k akému doktorovi sa rozhodnuť ísťOperáciu so 100% rozhodnutá podstúpiť.Najradšej by som šla k Červenovi len ta čakačka je strašne dlhá som zvedava čo mi povie na konzultačke možno ma presvedčí a poviem si,že oplaťí sa čakať.

zajacik_006

bimbi
to ako mám tomu rozumieť,že do galérky chodí aj Červeň??? To,že chodí tu na fórum,rozumiem,chodia tu aj iní lekári. Ale s tou galériou si zabila.

Majka1910

fekynka
dakujem, sak uz odratavam dni, snad to uz rychlo ubehne, ked som sa uz tolko nacakala :).
ty estelen zvazujes?

Majka1910

fekynka
ano, ja mam vtedy termin, uz sa neviem dockat :). a len tak som chcela vediet, ze ci nahodou este niektora z bab nejde, aby sme tam spolu stresovali :D

fekynka

Gina3
Aka si vysoka a kolko máš kg,maš foto v galerke pred opkou?Dávala si si okrúhle iplošeči anatomické?Som zvedavá čo povie mne p.doktor Červen nakolko som už bola na jednej konzultačke v Košiciach a tam mi doktorko navrhol velkosť 375ml.