Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

victory06

anonym
ja som na konzultacke k nosu este nebola, len k prskam teraz zaciatkom mesiaca.Ale bavili sme sa s doktorom aj o nose, a on mi poradil, ze najlepsie je to naraz absolvovat. Takze sa chystam objednat na konzultaciu. A ty uz mas aj konzultacku za sebou?

Majka1910

leluska
ok dakujem, tak zajtra zavolam do bb potvrdim termin a potom zavolam uz aj do tej siklienky nech to stihnu nachystat. Uz sa pomaly aj na predoperacne objednavam.
Uz len mesiac a par dni.. strasne to uslo. zachvilu ti budem pisat ze uz mam aj ja po :D

leluska69

Majka
ja som myslim volala cca mesiac pred opkou sestricke ze termin opky plati a nasledne som volala do siklienky aby som si objednala implantaty lebo nie vsetky velkosti maju hned na sklade a oni nasledne po uhradeni az posielaju tovar na kliniku.Ja som uhradzala cca 2tyzdne pred opkou az ked som mala vsetky vysledky vysetreni v ruke aby som mala istotu ze mozem ist na opku.Baby v siklienke su zlate ti poradia kedy najneskor uhradit pripadne ti zavolaju.Ale predbezne zavolaj aku velkost budes brat aby mali.A ty za mesiac ides boze to leti...super

[zruseny11]

victory06

tak super :-) potom sa ťa budem pýtať čo a ako bolo :-) mňa sa sestrička pýtala či aj skôr chcem ako november,ak sa niečo uvolní, tak som povedala že október by mohol byť.. takže ktovie, možno sa aj stretneme ;-)

Majka1910

leluska69
no tak super ze si spokojna a vsetko takto dobre zvladas. uz som zvedava na fotky, pofot co najskor.
pocuj chcela som sa spytat aky cas pred operaciu si si objednavala implantaty? tebe predtym sestricka z novamedu este volala ci ako?

bimbi

Zajacik
Fakt? Tak to som si asi ja zle vysvetlila.. Tak potom sa ospravedlnujem za dezinformacie :) ale na forum chodi ..

leluska69

Majka
kontrola fajn mala som kopec otazok tak mi to ubehlo. Vsetko je ok buduci tyzden sa lucim s pooperacnou podprdou cez den tak to uteka foto idem dat po operacii len teraz mam nejako malo casu:D snad vecer sa sem dostanem.V podstate uz zvladam vsetko doma a bolesti obcas(rano,vecer)
drz sa a urcite vyber co najvacsie...budes spokojna

fekynka

Victory06
:-)Ďakujem za podporu,máš pravdu ked si predstavím operáciu v Košiciach v Júly tak toho tepla a pooperačnej podprdy sa bojím najviac.Aj tak si myslím,že ma Červen určite presvedči v to,že sa oplatí čakať a počkať si na neho.Ty si kedy bola na konzultačke?

victory06

fekynka
ja si myslim, ze teraz aj tak ide leto a ta pooperacna podprda by ta mozno znervoznovala viac nez fakt, ze si nemozes dovolit hlboky vystrih. Nejaky zimny, resp. skory jarny termin u Dr.Cervena dostanes teraz, a buduce leto sa budes vytesovat z krasnych prsiek :-) A neboj, nerozmyslis si to do opky, staci chodit sem na forum a budes sa tesit cim dalej tym viac, ako ja ;-)