Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Anonym,

Čakala dom max 360 kedzebna jednej konzult dom predtým Uz bola ale.u iného dr.p.dr.cerven navrhol tiež,a ze aj 400 sa mi v pohode zmestí,a ze aj väčšie by sa zmestili,Ja som nechcela,Uz 400 sa mi zdalo veľa,teraz Uz Nie.ísť tak opat,idem to väčších..

gina3

fekynka
170cm, 55kg keď pôjdem na kontrolu tak sa dám odfotiť a pošlem do galerky:)
Som z nich taká vytešená, že sa stále nakúkam pod košeľu:):)

drndula

Anonym

400 má napr.Manula ja alebo lilabmw,okrúhle,Es,skús pozrieť ze nejaké megalopty to Nie su..tak chod radšej do väčších...by tí potom málo nebolo

[zruseny11]

victory06

Ja som bola na konzultačke v máji, aj kvôli prsiam aj kvôli nosu, dr. povedal že je to dobré absolvovať spolu. Mne navrhol okrúhle 400 alebo 425 ml ES cez pazuchu, aj keď som chcela len okolo 300, lebo mám obavy ako to na mne bude vyzerať, či to nebudú basketbalové lopty... Ale hádam keď sa usadia tak nebudú :-)

victory06

anonym
este k tym implantatom... navrhol mi 450 okruhle VP ES. Teraz sa mi to zda dost vela, ale isla som na konzultacku s tym, ze sa nebudem hrat na odbornicku a necham to na profika, takze nespekulujem a verim, ze budem s vysledkom viac nez spokojna :-)))