Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

santi

suhlasim z tebou ohladne tej velkosti implantatou.Ja som tiez este nerodila,preto som rada ze mam 300ml , ved keby mam uz teraz napr 400ml a viac čo by som si dala ked porodim a bude terba prsicaka opravit po porode? :-) mas super tie prsicka!

rita149

gossip_girl

kedy mas ty tu opku už konečene? :-) len stersuješ z velkosťou, nič sa neboj budeš ich mať parádne!!! ja mam tiež tie 300ml.Keď ti doktor povedal kolko cm budeš mať po opke tak to tak aj bude, ja mam tiez prestne tolko ako povedal! len ja som mala pred opkou , teda lepšie povedane nemala som prsia ako ty. preto ja mam mensi vysledok v cm.Ja com mala cez len 75cm.ale napriklad aj u santi je vidiet ze aj maly implantat spravy krasne prsia!

kitty1

Ahojte baby,

Pridte sa pozriet na nase stale viac a viac popularnejsie forum o plastickej chirurgii na

www. plasticka-chirurgia.eu

Forum je pekne, prehladne a ma super fotogalerku, ku ktorej ma pristup len nasa administratorka "zabka" :) a vy!

Pridte sa pozriet a poradit ostatnym! Dakujeme

santi

bambulkova

Ahoj, ja som spokojná, že tam konečne niečo mám :-) Ja si teraz neviem predstaviť, žeby som mala vačšie bo ja som po opke znášala všetko tak ťažko, že aj toto sa mi zdalo moc, ale už je dobre, budúci týždeň idem na kontrolu. Možno po deťoch keď uvidím o koľko sa mi zvacsia a ako to bude si poviem, žeby som zniesla aj vacsie, ale teraz som spokojná. Konečne nemusím riešiť vypchaté podprsenky :D super pocit

davidoff

mojaeni

som spokojná, vyzerá to prirodzene, pošli fotku do galérky, uvidíš aj iné baby. Tak potom popozeraj, ja som na 3. strane.

mojaeni

davidoff,

tak to je určite poriadny rozdiel,viem o čom píšeš,ja mám pod prsiami a cez ne malinko viac, ale je to nepatrny rozdiel.Určite vyzeráš skvele teraz a užívaš si to.

davidoff

mojaeni

Aha...... tak ja som taká odjakživa aj po deťoch som hneď schudla na tých 50kg. S veľkosťou som veľmi spokojná, keďže mám pod prsiami len 63cm, rozdiel je dosť veľký.

laila

on mi navrhol a ja som odsúhlasila. Áno naraz som bola aj na rhinoplastike. Rhinoplastiku som nechala úplne na neho a som nadmieru spokojná

Majka1910

pod prsiami mám 63cm a cez som mala 75cm pred OP a teraz mám 88cm, čiže ten rozdiel je 25cm teraz keď hovorím o miere pod prsiami a cez prsia a to je dosť, keďže som dosť útla je to aj vidieť viac.