Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

mojaeni

ahoj ja ma tiez v otkobri konzultacku:)a tebe uz dali rovno aj operaciu?ty si sa aj pytala ci sestricka sa ta sama opytala?
:)ja to iste som mala tremu dufam ze to nebolo pocut v telefone:D

mojaeni

Ahojte babenky,

tak som si dnes dohodla konzultáciu u Dr. Červeňa na 13.10.
Poviem Vám, že už pri telefonovaní so sestričkou som prežívala také vnútorné napätie, ako keby som mala ísť za hodinu na operačku:o)Opka by mala byt v decembri.

victory06

tenda1
idem na konci oktobra, k MUDr.Cervenovi :-) Takze si este chvilu pockam... Ale Dr.Ocenas ma tiez velmi peknu pracu podla toho, co som v galerke videla.

bambulkova

santi
ja mám navrhnutú rovnakú veľkosť, ako ty :) ako vnímaš s odstupom času tú veľkosť? Si spokojná alebo by si zniesla i vacsie?

santi

gossip_girl

No sak ani ja som nemala ziadnu skusenost pred tym :-) a medzi akymi velkostami sa rozhodujes? Ono je to tazko bo hrozne zalezi od stavby tela, ked mam tricko tak ani to nevyzera, ze tam mam daco viac nez pred tym, ale ked sa nane takto pozriem tak mi pridu velke :D nato, že tam pred tym nic nebolo. Podprdu si teraz kupujem 75 B niekedy C bo B je male zalezi od strihu a tak. No neviem ako by som ti poradila :-)

gossip_girl

Vies co bojim sa tej velkosti, lebo ked som v zivote nemala skusenost s implantatmi tak vobec neviem ako to bude bozee. Ja budem mat asi take trojky dr. Povedal ze po opke 88-89 a bojim sa toho do kelu fakt ze to budu take kozy:D ja fakt neviem booze ale zas mi hovoria ze tam velky rozdiel nie je medzi ja nevieeem!!

jerseygirl

Lalian

tak som velmi na teba myslela,ze ako si dopadla, a pozerala som forum,ale si sa dlho neozyvala.. tak som rada,ze som dnes nasla od teba spravu....juuuj drzim palce ze mi povies dobru spravu po kontrole, dnes ju mala,tak dufam,dobre to dopadlo... moja, je mi luto co si si uz musela vytrpiet,ale hlavne ze si sa pustila na tu opravu konecne uz ku spravnemu lekarovi..daj o sebe vediet..napisem ti moj email,mozes aj tam napisat,ak by si sa nevedela zas sem lognut... jerseygirl1745@gmail.com pozor to na konci pred cislom je male pismeno L ,vyzera to ako 1