Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

santi

ahoj,vies co ja ani neviem presne lebo ja chodim aj na cistenia a tie ceny mi nejako unikaju:)ale pytala som sa kolegyne ktora na to tiez chodi a sme sa zhodli ze do tych 15eur,ale neviem presne tak rataj ze do 20e radsej:)

lilabmw

skoricka

velka pravda ja som to hlavne kvoli sebe urobila aby som si zdvihla sebavedomie a teraz sa citim ovela lepsie a sebavedomejsie uz sa tesim sobotu sa pojdem opalovat tak konecne sa nebudem hanbit ze tam mam stuple od vina :-) A je pravda aj to ze nikdy nie sme dostatocne s nicim spokojne aj ked mame uz spravene kozy zase sa nam zdaju male stale nieco hladame co neni good :-D

santi

lilabmw

no idem googliť :-) a dáku hádam nájdem, no veď cez ten zlavoš nechcem bo to by som sa bála, že to odfláknu

skoricka

davidoff

Si spokojna s takymi bombami? :) Urcite to super vyzera na takom utlom drieku. Este som nenahodila fotky do galerky, takze netusim ake prsia tu mate :))

Inac, co som bola minule na konzultacii, tak doktor ma dost odhovaral od zvacsovania prsnikov, no uplne ma znechutil, som si strasne zakomplexovane pripadala, aj ked som spokojna s mojimi prsiami, len trosku vacsie by som chcela...Jaaaj zeny, zeny co My sme schopne urobit kvoli konkurencii :D lebo My to nerobime pre chlapov, ale kvoli sebe :D a to o 20 rokov jak budeme vyzerat? Jak dojky? :D

lilabmw

santi

najlepsie ist k tej co ma aj na facebooku alebo na internete niekde svoje prace vyfotenie ako to vyzera a tak a takisto cena je dolezita urcite nechod cez nejaky zlavos alebo tak ale za normalnu cenu co je tak okolo 100 eur.Urcite v NR je vela dobrych kozmeticiek ktore to dobre robia skus na nete pozret.A tato co mi ich robi je len znama nepozname sa velmi ale videla som jej prace tak preto som zvolila vtedy ju.Chodia k nej aj baby na opravu co to maju pekne polepene a vypadane tak ze aj svoje s korenmi no katastrofa si to dali takto za 30 eur niekde spravit.

santi

lilabmw

...no aj ja až po deťoch chcem vačšie teraz som sa toho aj bála vieš z toho nič čo tam bolo :-) ale keď sa koža vyťahá po deťoch tak dám vačšie.
No ja som priamo z NR, to máš dobré, že máš známu a vieš, že jej v tom môžeš veriť...ja tuto nepoznám nikoho preto sa trošku bojím výsledku.

lilabmw

santi
ja som na tom podobne po opke som mala 94 a som zvedava kolko budem mat teraz dnes sa planujem zmerat tiez sa zmensili skoda no ale tak urcite pojdem do väcsich pockam si po porode a potom som sa bavila s doktorom o 550 ml urcite dam tie potom .A presne ako hovoris jeden ten isty implos vyzera na dvoch babach uplne inak.Zalezi na obvode vyske vahe a celkovych proporciach.

skoricka
zalezi ake prsia chces samozrejme ale ja rozhodne do väcsich skoda ze u mna bol strop 400 inak by som dala väcsie.A rozdiel to skoro ziadny nie je si myslim ale daj väcsie urcite.A ked mas teraz dvojky svoje a supne ti tam 460 tak to budes mat 5 kozy nachybu.Mne to spravilo z nuliek respetive jednotiek take väcsie trojky a to som mala len 400.Zalezi ako chces aby prsicka vyzerali ci akurat prirodzene ale sa ti pacia take väcsie.

santi
Ja chodim na mihalnicky do Malaciek k jednej mojej znamej do kozmetickeho salonu a robi to fakt genialne musim povedat nove stoja tak 80-90 eur u nej a dorabka 15 eur viac som nikdy neplatila.Odkial si?

davidoff

skoricka

určite to nebude veľa, choď do väčších v pohode. Ja mám pod prsiami o 20 cm menej, len 63 a mám 350ml, takže si myslím že to pre Teba veľa určite nebude :)

skoricka

Ahojte kocky, ja mam 83 pod prsiami a doktor mi navrhol 430 az 460 ml anatomicke,ze si mam vybrat. Myslite, ze to je velky rozdiel? Mam si dat vacsie? Ked mi prikladal trojky uz tie sa mi zdali obrovske...Svoje mam dvojky...

santi

lilabmw

ono môže mať teda ozaj 5 báb rovnaký implantát a na každej vyzerá inak a spraví niečo iné. Ja mám len tých 255 ml a mám teraz už len 83-84 ako rita... sa zmenšili :( a tak ona záleží aj od značky implantátu a veľa iných faktorov.

No veď to, že ku komu sa zveriť s tými mihalnicami, bo mám dať zato toľko peňazí a keď mi to dobre nespravia tak ma asi trafí potom.