Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

strangeemily santi

Baby ja mam tiez 3D mihalnicky uz vyse 5 mesiacov pravidelne chodim na dorabku a podotykam nikdy ma oci nestipala a sosovky nosim uz 10rokov a mihalnicky mi krasne vydrzia 3 tyzdne potom chodim na dorabku akoze vydrzia aj 4,5tyzdnov ale potom uz take vypelichanejsie a to sa mi uz nepaci tak preto chodim po 3 tyzdnoch.A zalezi od toho kto vam to a za kolko spravi.Nesnazte sa na tom setrit a nedavajte si to robit kade tade za 40-50eur.Radsej si priplatte bude to urcite stat zato a neznicia sa vam vase mihalnicky vobec ja som toho dokaz moje mi krasne dalej rastu.MIhalnica ma zivotnost 3tyzdne potom vypadne a nahradza ju nova to je bezny proces.Ja som max.spokojna.A ja mam 14ky myslim ze dost dlhe a krasne to vyzera a nemusim sa malovat kazdy den len ked chcem byt max.vyrazna tak si ich malujem specialnou spiralov presne nato urcenou.Takze tolko len a urcite odporucam :-)

0705bubu

ahojte
rita,santi

fakt mam 83 presne ako doktorko povedal ze mi to urobi. pred opkou som mala cez 72cm a pod mam 69 cm. takze utla hore zato boky a zadok mam za dve preto som stastna ze sa to troska vyrovnalo hihi

santi

strangeemily

no len to ma odrádza, že tie 3 D potom vypadávajú a to sa bojím, ako rita spomínala, že keď ich dobre nespravia tak ju aj oči štípali, A tak hento neni zlé, že ti to toľko vydrží, no len to asi tiež musia aj vedieť. A to ťa koľko stojí farbenie aj natočenie

rita149

Ja som tiež septembrová :-)

gossip_girl

No neviem, ale keď si rozhodnutá, že chceš menšie, tak mu zavolaj a dohodni sa s ním, veď zato nič nedáš. Ty keby si dáš čo mám ja tak máš isto vačšie, bo máš lepší základ. A kedy to máš opku?

gossip_girl

Rita,

No ja sa neviem ja som z tych co sa im nepacia velke prsia, preto sa bojim tych 300 aj ked mne povedal ze 88-89 budem mat cez vsak ja sa tomu ale nerozumiem ked niekto s ovela vacsimi implantatmi maju aj menej cez.

Santi
Ja som rozmyslala este nad 250sp nagor lebo tie sa jedine zhoduju s vyskou a sirkou s 300 vp nagor a s tym som nechcela vymyslat. Poviem ti ze by som sla do mensich ale dr sa so mnou o mensich ani bavit nechcel ze kolko by som mala cez s mensimi, tak preto som taka nijaka ze nechcem ist proti doktorovi, ked sa o tom ani nezamyslal

rita149

0705bubu

prsia mas krasne a sa čudujem ze mas obvod 83cm zo 410ml.Ja mam momentalne tak 83-84sm z 300ml a to som nemala ziaden zaklad.kolko mas pod prsiami?

santi

ja budem mat v septembri 30 rokov :-) uz asi načase začat na babatku intenzivne pracovat :-)))

0705bubu

ahojte babule

spominali ste tu velkost ci dvojky ci trojky ci do 300ml ci nad 300ml. ja mam 410 ml okruhle a moj obvod teraz je 83 cm cez a myslim ze podprdu budem asi C kupovat. som 3,5 tyzdna po este sadaju a tvaruju sa tak uvidim. takze tazko povedat kolko treba ml k vyslednemu efektu. :-))

strangeemily

santi

joj este si sa pytala ci su mihalnice velke,ano ked si ich das natocit tak urcite:)neviem ake su ked len nafarbit to asi nie lebo to ti len obali farbou ale trvalou ti ich poriadne vytoci:)

strangeemily

santi

ja si to davam naraz farbit aj trvalu,mne to vydrzalo 2 mesiace a asi aj viac neviem presne ale urcite dva mesiace,kozmeticka mi hovorila ze niektore zeny to maju aj 3mesiace,ja som si to davala kvoli tomu aby som si nemusela oci vobec malovat len ceruzku obcas pouzit,na leto je to super vec:)a aj rano ked sa zobudis a oci mas tak krasne upravene radost sa pozerat na seba:)tento rok urcite pojdem zas ked pridem domov:)no mne sa pacia aj tie 3D len to ze to musis davat dorabat neviem si to predstavit ale to musi byt krasne mat oci ako babika:)