Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mojaeni

Strangeemily,

ja mám 171 a 51 kíl, takže neviem. Zišlo by sa mi pár kíl pridať,som chudá, ale v hornej časti až moc.
Verím, že to úspešne dotiahneme do konca, keď sme sa na to dali, musíme sa podporovať.

strangeemily

mojaeni

a kolko vazis a merias?ja mam 46kil,161cm:)ja idem 19.otkobra:)ale mne to aj vyhovuje ja som chcela na oktober lebo som neni na Slovensku ale v zahranici takze to budem mat trochu aj trable s opkou...no ale ked som to uz tak dlho vydrzala tak to dobojujem:)

mojaeni

Strangeemily,

tiež o ňom počujem a čítam už dlhšiu dobu, takže som v podstate mala jasno aj ja. Ak sa niekomu zveriť, tak potom k nemu.Ale zaujímali ma názory aj na ostatných lekárov.
Ja som mala vždy menšie, pre niekoho možno malé prsia, ale mne stačili, takže som o operácii nikdy neuvažovala.
Ale posledný rok, roka po, odkedy som dosť výrazne schudla a bohužiaľ ako prvé mi odišli prsia, tak sa cítim mizerne a naozaj sa to nedá ani čím maskovať.Takže tiež nemám žiadne.Rada by som uvítala také trojky, ako aj ty píšeš, len sama som zvedavá čo mi navrhne doktor, ja som v od pol pása hore dosť schudnutá a útla, tak neviem, ako by to na mne vyzeralo.Však uvidíme. Kedy presne v oktobri ideš?

strangeemily

mojaeni

No asi to tak bude:)v BB ma urcite viac ludi..no ja uz strasne dlho tuzim po prsiach:)lebo ja nic nemam takze ja sa na to strasne tesim ani nevnimam to ze musim ist na opku:)a ja som bola od zaciatku za dok.Cervena a to som ani nevedala v podstate co je to zac lebo ja som o nom citala pred par rokmi v casopise a vtedy som si povedala ze ku nemu pojdem:)takze u mna to bolo jasne hned:)a potom ma aj potesilo ked som sa dozvedela ze je to taky odbornik:)
Ja som skor len zvedava ake mi navrhne lebo ja som mala a drobna ale ja by som rada brala take trojecky:)

mojaeni

Ahoj mahulienka,

no mala si pravdu:o) Aj mne to takto celkom vyhovuje. A aj sestrička mi povedala, že ak by sa v novembri uvoľnil termín, tak ma tam dajú. Ale to už mi je v podstate jedno.

mojaeni

Strangeemily,

no veď aj ten december nie je zas až tak skoro,ale zase v porovnaní s nejakým až budúcim rokom je to pre mňa ideálne.
Vieš, asi to záleží aj od Mesta, v ktorom operuje, možno tu v PP má trošku menej pacientiek, takže takto to vyšlo.
A aké máš z toho pocity? Ja som sa už rozhodla a možno aj dobre, že som urobila ten prvý krok a som sa objednala, no z celkovej opky a mám strach a z toho,aby neboli potom nejaké komplikácie..musím sa s tou myšlienkou, že budem mať vo svojom tele niečo cudzie zžiť.

mahulienka

mojaeni
tak to je super, vravela som ti, ze v PP mozno nebudes musiet az tak dlho cakat. To ti prejde raz dva a mozno sa uvolni nieco skor: ))

strangeemily

mojaeni

tak to je zvlastne ze mna sa nic take nepytala len o co mam zaujem a ci mi to vyhovuje na oktober,no co uz,ja idem do BB som chcela ist do PE ale tam uz dok.nerobi konzultacie,ale to mi az tak nevadi....ale dost ma to prekvapilo aj to ze tak skoro operacia?ved u neho sa caka dlho...

mojaeni

Strangeemily,

čauko,jé, no ja som sa normálne až spotila:o)
Sestrička sa ma sama spýtala, že kedy by som asi mala predstavu, či by mohol byť január.Myslela som si , že to vraví o konzultácii, tak som ju poprosila, či by sa nedalo aspoň na december.No a potom mi povedala, že to sa bavíme už o termíne operácie, a konzultáciu mi dala na ten oktober.Ja idem v PP a ty?

Mery NR

gossip girl, bambulkova
baby keĎ chcete trojky choďte určite nad 300ml. ale keď vám stačia B-čka tak pod 300 ml. a moc neverím tomu, že taký malý imploš vám spraví obvod 88-89 cm. väčšinou baby okolo 300 ml majú obvod do 85cm, ale určite záleží aj od obvodu čo máte teraz pred opkou.
bambulkova, tento týždeň v Avelane bezplatne vyšetrujú znamienka, neideš? :-)ja som objednaná na dnes. dám si omrknúť tie moje vysolárkované šošovičky :-)