Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

davidoff
ahoj, pamatas si este ake si mala miery cez prsia a pod prsiami pred operaciou? a kolko mas teraz? zaujima ma to pretoze sme rovnake vyskovo aj vahovo..

[zruseny15]

davidoff

Krásne ti ich dr. urobil... Ty si chcela anatómy, či on navrhol? Bola si zároveň aj na rhinoplastike?

mojaeni

tiež mam dve deťúrence, a chudla som po porode,lebo sa ma kila držali ako mržky, najprv to nešlo, ale potom už aj samo.Takže ja to od prírody nemám, ale aj keby som pribrala, tak do prs ani gram.

mojaeni

davidoff,

super, určite si ťa pozriem.Si spokojná s veľkosťou? JA by som chcela, aby tonebilo do očí, ale určite aby aj bolo vidno ten rozdiel, aby som konečne mala prsia.:o)už by sa patrilo.

davidoff

mojaeni

keď budeš v galérke, kukni si aj moje foto, keď sme rovnaká váha a výška, možno Ťa to bude zaujímať. Ja mám 350ml anatóm.

davidoff

mojaeni

aj ja mám tak ako Ty, 171cm a 51 kg, nepriberiem ani za nič a to som po dvoch deťoch :) Asi to tak má byť. Tiež som mala malinké prsia a išla som k Červeňovi a konečne som spokojná :) Držím palce.