Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

rita149

No tak to radšej asi nebudem riskovať pred dovolenkou, ale mala by som skôr skúsiť niekoho,bo keby ma štípu oči ani šošovky by som dať nemohla.

Aj ja po deťoch rozmýšľam tých 400 - 450 ml uvidíme čo to kojenie s nimi spraví :-)
A koľko máš rokov ak sa smiem spýtať, detičky kedy plánuješ?

rita149

strangeemily

3d mihalnice sa lepia po jedenej medzi tvoje mihalnice, mozes si vybrat roznu dlsku,malo by to vydrzat tak ze raz mesacne chodis na dorabku mihalnic ktre vypadali.

santi

asi to bolo zle spravene ked to islo tak rychlo dole a este ma aj stipali oci.Fakt neviem,kamoška co tam bola jej to tiez vypadava velmi.
Po porode sme sa bavili o 450ml
vp :-)

santi

rita149

No veď to že ku komu sa zveriť :-) lebo ozaj možno si to mala zle spravené môže byť ako ja nosím šošovky tak hádam by mi to nemalo vadiť...heeej a akú veľkosť by si dala po deťoch? Ty si ešte chudšia odo mňa tak na tebe vyzerajú aj tie čo máš dosť veľké keďže si chudučká.

strangeemily

Hej o 3D... no nad farbením som nerozmýsľala a to ti tak koľko vydrží ? a vyzerajú veľké, teda, tak ako by si použila špirálu?

strangeemily

rita149,santi

Ahojte dievcence citam ze tu pisete o mihalnickach o 3D?lebo to by aj mna zaujimalo co to vlastne je:)ja chodim len na trvalu a farbenie a to mi velmi vyhovuje nemusim vobec spiralu pouzivat:)a mihalnice su krasne vytocene...

rita149

santi

mne uz doktor aj povedal ake dame ak raz pojdem na vacie :-)))

mihalnice su super,je to krasen . nemusis sa malovat a stale si upravena.Ale mne slzaveli velmi oci aj ked som ich mala.Ale niektore baby si nevedia vynachvalit, mozno mam citlive oci alebo som to nemala dobre spravene.Ja ked chcem riadne mihalnice tak mi kamoska lepi trsy a je to :-)

bambulkova

Mery NR
Juu, to máš výhodu, že si priamo z NR a Avelane máš kúsok...ja to mám trošíčku od ruky- som z okolia TN, takže ja sa najbližšie do NR dostanem až v júli na opku :D
že vysolárkované šošovičky...:D :D som skoro odpadla :D :D ja som ale v tomto rovnaká-solárko možem :)))dúfam, že Ti všetko dopadlo OK

santi

rita149

No veď to uvidíme po pôrode :-) Ja som sa tiež toho bála, že čo to spraví, veď teraz som 2 mesiace po a tú kožu tak v strede mám ešte niekedy takú napnutú a preto som sa väčších bála keďže základ žiadny, ale tiež keď budem mať raz po pôrode a koža by sa natiahla tak dám viac :D

Tak takto s tými mihalničkami, no ja tiež stále nad nimi premýšľam, som rozmýšľala, že by som si ich dala spraviť keďtak pred dovolenkou, ale zasa sa bojím, že mi budú vadiť hm...no teraz neviem :-)

rita149

santi

dakujem si zlata :-) mne sa pacia velke prsia, klamala by som keby poviem ze nechcela by som este vacie. mylsim že to kazda z nas nikdy nema dost :-) ale mam rešpekt pred tym ze som nerodila este a neviem čo sa zmeni po detoch. Ked bude terba ist na vymenu tak pojdem bez problemou.keby mam uz teraz velek co by som si potom dala , ved by ma to zlomilo :-)

no mihalnice boli kraaaasne vsetko okolotoho super,ale dost padali a uz som nesla na dorabklu bola som si ich dat dole, ja som sa bala ze mi aj moje vypadaju :-) a mala som ich 2 tyzdne a moje boli dost znicene.ked mi ich dla vsetky dole, ja som sa nevedela namalovat, boli take nijake tie moje.Ale uz sa asi zregenerovali :-)

santi

rita149

No veď toto :-) že neviem čo sa stane po deťoch, ako myslím že moc tam hore nepriberiem :D keď budem tehotná,keďže ani doteraz keď som pribrala tam aj tak nič, ale tak nikdy nevieš... potom keďtak pojdeme vymeniť :-)
No ja sa znova opakujem tie tvoje sú najkrajšie :-) tie som v galérke stále obdivovala

Ozaj a čo mihalničky? Koľko vydržali, už si si dala znovu?