Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

BABYmica09

To vážne sama? Tak to si potom, ale šikovná :-) žeby som to skúsila :D a koľko ti vydržia 1-2 týždne?

Mery NR

santi
ja nemám, mne sa moje aj napriek tým drobným chybičkám krásy páčia. len mi cayman písala, že má pocit, že jej praskol imploš, tak som na to reagovala.. to je pravda, že neviem ako robí tie mihalnice, ale aj ich farbí keď chceš. ja som si ich dala minule zafarbiť aj s obočkom vo veľkom Tescu kde je aj kaderníctvo a solárko, však vieš, tam to spravia na počkanie. ale dlho to nevydržalo a mihalnice som si musela aj tak maľovať.. ja keď potrebujem mať pekné mihalničky si nalepím trsy, vydrží to pár dní (kým sa neodlíčiš) a vyzerá to fajn a prirodzene. ale chce to určitú zručnosť

BABYmica09

Baby ja si trsy lepim sama , su to ako keby tri trsy v kope , prave nie umele. Na nete stoja okolo 6 eur 150 trsov. Mam dve lepidla- jedno take ktore ide dole len ked sa namoci( inak drzi ak slak) a take co drzi stale profesionalne. Pouzivam vacsinou to prve. trva mi to asi 10 minut kym si dam take huste ako chcem, ale inak je to jednoduche s pinzetkou pekne nalepim na moje vlastne.

santi

Mery NR

A vlastnú skúsenosť asi nemáš,hm ? Bo sa bojím toho trošku, vieš vyhodíš toľko peňazí zato tak nech to je poriadne. A aj farbí mihalnice? By som keďtak skúsila to, že čoto spraví.

Podľa mňa na sone by to malo byť vydieť a ty máš problémy dáke s prskami?

Mery NR

cayman
mňa operoval Očenáš. neblázni, že praskol imploš?! podľa mňa nemôže len tak z ničoho nič prasknúť..
inak baby,
na sone sa prasknutie implošu dá rozpoznať?? alebo ako to zistiť?
santi
ja o jednej kozmetičke v NR viem, ktorá robí 3D mihalnice, ale neviem či kvalitne alebo nie :-( nové stoja u nej tuším 100 E

cayman

Mery NR
prosim ta kto ta operoval? pretoze jeden prsnik mam aj ja zly. je ovela maksi ako druhy normalne mam pocit, ze mi tam praskol impols lebo ho ani nenahmatam.

santi

strangeemily

tak to je dobré a keď vravíš, že to toľko vydrží, no skúsim dáku kozmetičku pohľadať skúsila by som asi toto a keďtak potom tie 3D bo tam ma dosť odrádza to, že tak skoro vypadajú, no a pri mojom spaní na bruchu sa bojím, že ich budem mať ráno pokrčené :D bo aj svoje vždy ráno mám dokrkvané :D a to ich mám krátke

davidoff

skoricka

nie sú až také bomby a hlavne vyzerajú úplne prirodzene, pošli fotku do galérky a kukni si potom fotky. Ja som max. spokojná konečne :)) A nezdajú sa mi ani veľké, ani malé, ja by som väčšie nechcela, ale ani menšie, naozaj som úplne spokojná s výsledkom