Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

poharvody

dievcata, prosim vas, bola som na operacii minuly rok v aprily, ale zabudla som kde je ta fotogaleria a na maily to uz nemam...nemohli by ste mi prosim poslat link, heslo sa mi zda ze mam ulozene:) prosim. dakujem:)

bimbi

Baby
Co cakate na konzultacku a mate ju na oktober, mam k dispozicii termin 1.6. v BB, kamoska nemoze ist.. Ak niekto chce, napiste mi sem vas mail a poslem meno, na koho to je objednane..

bimbi

Cayman, Mery NR
Na sone je vidno ci je implos prasknuty, na toto som sa doktora schvalne spytala- ak je implos v poriadku, musi byt na sone cely cierny, nesmu byt na nom ziadne biele miesta, ak je biela skvrna, tam je prasknuty al. presakuje.. Tak Cayman, ja by som hned sla na sono aby si bola kludna..

santi

cicimici

Ahoj, ja som sa o tom nebavila, ale myslím si, že to si platíš tak isto v plnej výške bo ty budeš chcieť tú výmenu, tak ako si teraz neni spokojná so svojim vzhľadom nebudeš potom preto si ju budeš hradiť...pochybujem, že ti budú hradiť oni.

cicimici

rita149,santi

ahojte baby chcem vas opytat kedze mate tiez este len pred tehotenstvom ze ci ste sa bavili s doktorom aj o cene kolko by potom stala ta reoperacia?ci by to vyslo rovnako ako prvy krat?bo to mi nie je dost jasne..dakujem

santi

leus

no to ma nenapadlo, žeby to mohla byť aj výhoda :D No len dúfam, že mi poklesnú aspoň kúsok, tak aby ich schovalo...

leus

santi
mozno je aj lepsie ,ze mas tie jazvy vyssie , lebo mne dali presne do podprsnej ryhy a teraz ked zdvihnem ruky tak mi ich vidno, su asi 1,5cm pod prsom na rebrach , tak nemozem dvihat ruky ;)

santi

Mery NR

Hej no som myslela, že aj ty máš dáke, keď sa ťa to pýtala. Ozaj veď aj v tescu je kozmetika to ma ani nenapadlo :-)
Ja idem v stredu na kontrolu tak som zvedavá, no mne sa zdá, že mám tu jazvu spravenú vysoko, bo ako bolo povedané,že keď klesnú sa schová jazva do tej ryhy, ale ešte neklesli a si myslím, že oni ani tak neklesnú, bo šak sú neni veľké...no som zvedavá čo povie.