Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

santi
neobjednávaj si tie trsy z netu. v nr je fajn obchod na tieto veci, majú tam niekoľko značiek aj druhov tŕs a tak isto aj rôzne druhy lepidiel. tam si môžeš naživo vybrať dlžku akú chceš

santi

BABYmica09

Veď to, že aj mne bude ľúto dať toľko peňazí a nedajbože mi to zle spraví, tak to by ma asi trafilo. Nenapíš mi odkiaľ si to objednávaš a aj aké lepidlo a tak :-)

BABYmica09

baby co mate rez pazuchou,ako dlho sa vam hojili jazvy? lavu mam uz super, ale pravu ked si stlacim tak ma este boli a citim ako keby taky hrbolec pod kozou. ako keby sa mi zle zrastla a to uz mam dva mesiace po...

BABYmica09

Santi

Vies co vydrzi to dovtedy, kym si vypadnute trsy nedoolepim, cize stale:) a je to fakt jednoduche, mne je luto dat 150 eur za mihalnice. A takto si ich spravim take huste ake chcem ja

fekynka

bimbi
dalsi termin na ktory by tvoja kamoska mohla ísť je len v októbri?Lebo ja by som brala jej termin na 1.6 viac by mi to vyhovovalo lebo ja mam termin na 15.6

tenda1

Baby čaute ,zdá sa mi ,že sa mi vlni implos :-( Mala by som ísť s tým na kontrolu? Ľavé prsko ,vnútorná strana.

leus

poharvody
ja si Ta pamatam :) od vtedy sa zmenilo aj heslo, musis napisat Zajacikovi na meil, ta Ti potom napise , ako sa mas?