Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

Mery NR

No máš pravdu, nebudeme ich tu nudiť. Napíš mi na toto santi0@centrum.sk nebudem tu uvádzať celé meno na fcb, napíš mi keďtak ty fcb kontakt do mailu a môžme aj tam hocikedy popísať potom

Mery NR

santi
áno ja len tam kupujem. pošli svoj e-mail alebo fcb kontakt, napíšem ti tam kde to nájdeš, baby tu na fóre s týmto nebudem nudiť

0705bubu

ahojte
tak ja som dnes mesiac po opke mam sa skvele. poslala som aj nove foto tak kuknete. piatok mam kontrolu tak sa tesim dufam ze doktorko bude spokojny aspon tak ako som jaaa. a uz nech mozem zhodit tu pooperacnu lebo ozaj ani tricko dat a ist sa na nu neda dat joj :-( ale vychadza mi do konca maja nosit tak to uz nejako dobojujeeem....

Danika

Cayman
Keď si bola na opke som si občas čitavala toto forum a spoznala som že teba operoval v ten istý deň ten istý dr ako mňa, ale mne vtedy operoval uši :-) ak si spomínaš (teda ak si to naozaj ty), stretli sme sa potom aj pri kontrole v čakarni.
Fakt citiš problem po takomto čase? Pôjdeš k nemu na kontrolu? Určite choď on bude vedieť o čo ide ak sa ti niečo nepozdava.
Ja mam iba stale problem s jedným uchom možno k nemu pôjdem aj ja znova.

santi

gossip_girl

tak to už za chvíľu ideš :-) jaj som zabudla aj zajtra odfotím a pošlem... ja by som ta teraz klamala že koľko som mala, už som to tu písala, no už ani neviem... no ty máš lepší základ... teraz mám ja pod 70 a cez mi zostalo tých 84.

gossip_girl

Santii
Prosim kedy posles fotkyy? :D a v plavkach by si mohla a kOlko si mala prosim ta pred opkou? Ja mam 82 teraz a pytali ste sa ze kedy idem, tak 2.juna uuuuz;)