Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fekynka

bimbi
Ešte raz dakujem za ponúknutý skorsi termín konzultačky.Vyšlo to.Volala som sestričke a kedze termín nebol zrušený tak ma tam napísala.
Dakujem

lilabmw

zuza265

presne ako pises plavanie je hlavne na prsia takze sa necuduj to asi potrva kym to bude v pohode.Ja dufam ze v july uz budem moct bez problemov plavat este som to neskusala.A od tohto tyzdna zacinam aj prsia cvicit takz uvidim aj podla toho ci nieco zdvihnem.:-)

IVA01

Caute, ked to tu tak znova sledujem to ako niektora vaha....baby tak urcite chodte do toho a kaslite na vsetkych co vas odradzaju je to super si kupovat nove plavky :) mohla som si dat aj vacsie, ale tieto vyzeraju elkom prirodzene, aspon mi to hovoria, zajtra idem na kontrolu k dr. Trškovi, co je pravda ze bude robit mozno aj v BB ?

santi

gossip_girl

no mojko neviem, tak zavolaj doktorovi a keď si si istá, že chceš menšie tak sa s ním porozprávaj.
Tie plavky sú všetky nevystužené, no a pooperačnú som mala 75 B ešte ju nosím doma stále, ale to je asi rôzne a asi záleží od doktora, bo keď som to tu čítala, tak niektoré baby mali B pri 400. Vtedy mi bola moc tesná, ale teraz je voľná :-)

gossip_girl

santiii,

dakujem za fotecky, no ja neviem ale mne sa pacia asi mensie prsia, mas ich uplne prirodzene, asi preto ze su aj mensie, no ja teda neviem co mam robit fakt..

A este to mas vystuzene podprsenky ci nie? a nevies aku velkost si mala pooperacnej?

zuza265

lilabmw
joj tak to ti ďakujem, ja som sa len pri tom plávaní zlakla, ale zas plávanie je mega na prsia, takže to som si potom uvedomila. Tak idem ja pomaly s chuťou do toho :)

lilabmw

zuza265

zo mna si priklad neber ja som nohy po 3 tyzdnoch cvicila :-) ale Dr.mi dovolil vsetko cvicit po 8 tyzdnoch takze podla mna uz kludne mozes zacat pomaly so vsetkym ale postupne.Podla mna sa uz nemusis nicoho bat a v pohode mozes cvicit vsetko.Ja som taky fanatik ja by som 2 mesiace alebo 3 nevydrzala necvicit.

zuza265

lilabmw
počuj, už si to tu písala, len sa v tom neviem teraz nájsť, koľko si to začala cvičiť po opke? ja som po 8 týždnov a aj by som už teda začala. Skúšala som minule plávať, ale to som ešte cítila, ale spodná časť tela by už určite šla.

lilabmw

Takze merala som sa a mam v obvode stale tak isto ako aj tesne po opke 94cm tak som stastna aj ked samozrejme sa zmensili mam pocit respektive opuch padol tak preto sa to zda teraz ale vlastne sa nezmensili len sadaju..:-)