Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

rita149

prosim ta ty ake velkosti podprseniek nosis? ci ty vlastne skor mensie davas aby ti vynikli co?

Lebo je to nejake zvlastne ze ty si mala s tymto pooperacnu 70A a mne chcel v decembri dat 70D a teraz povedal ze 70C bojim sa ze to normalne budem nosit vacsie ako C?

zuza265

lilabmw
To fakt? tak to ťa obdivujem, mňa by to bavilo, ale samú nie, len s niekým vedľa seba. Budem držať palce!

zuza265

lilabmw
Tak daj vedieť potom ako ti to dopadlo :) poviem ti, pre mna to bol divný pocit zaplávať kúsok.
A čo tak najčastejšie cvičíš?

bimbi

Fekynka
Som rada, ze ides skor, to uz je o chvilu, potom daj info ako si pochodila.. Spytaj sa ho najprv co by ti on navrhol a az potom mu povedz svoju predstavu, ja som mu hned povedala co by som chcela, on mi navrhol vacsie, tak sme dali a som spokojna.. Ale mam pocit keby som to nechala uplne nanho, ze mi da este vacsie.. A zobrala som si fotky z galerky, co sa mi pacili, ze take by som chcela.. Aj si pamatal, ze to bola jeho praca :) tak drzim palce aby si sa spravne rozhodla..

madejka

Caute baby, ktorá nemáte prachy, skúste sa prihlásiť na konzultačku do bratislavskej interklinik-y (www.interklinik.sk), majú tam týždeň ZDARMA, aj na zväčšenie prsníkov...robí to dr.Hedera a Rácz.

fekynka

Babule,nechce niektora z Vás ísť 15.6.na konzultačku do BB k Červenovi?Nakolko mi Bimbi ponúkla skorší termín ten môj je volný a zatial som ho nezrušila,tak ak niektora chce nech napíše mail a dám jej bližšie info.