Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vanesa6

rita149

dakujem krasne. Tiez sa musim pripojit, mas ich krasne, preto ma zaujimalo aky mas profil, aby som sa spravne rozhodla ;o)

fekynka

rita 149
máš veľmi pekne prsia.Chcem sa opýtať implantáty ti doktor vkladal cez pazuchu?
Ďakujem za odpoved

rita149

gossip_girl

to je taka ako hadia koza.tu mysliš? tu mam 75B.Tebe nepovedal doktor kolko budes mat cm po opke? a aku podprsku budes mat asi?

gossip_girl

Rita 149
Dakujem ti ja prave vsetko viem ja to tu iz taak dlho sledujem ze by som mohla robit poradnu, nechapem len ze niekomu sa to zvacsi len o projekciu a niekomu skoro dvojnasobne.

A presne toho som sa zlakla ze 70C lebo vacsina bab nosi vacsie podprsenky potom ako mali pooperacne a to mi chcel dat najprv D

Prosim ta a este vcera som bola akurat v H&M a skusala si 75C podprdu ze asi ako to bude lebo uz mi sibe z toho :D a skusala som tu zebriu co mas v albume len cez prsia to je ona?

vanesa6

rita149

Ahoj, prosim Ta aky mas profil, vysoky ci stredny.
Ja idem na opku v auguste a potrebujem si urobit dobru predstavu.
Dakujem

rita149

gossip_girl

pooperacnu som mala 70A
teraz nosim podprsky 75B alebo 75C podla toho aka je.lepsie sa citim v tom C nic ma netlaci ani netrci :-) ale vacinou tie B nosim.
Ked mam povedat svoj nazor tak ty s týmito implantátmi co mam ja budes mat vacie prsia to je jasne.Ved mas aj zaklad vaci, ja som nic nemala.kedze mas pooperacnu C tak budes nosit to C určite a myslim ze aj D.Ved opytaj sa na to este doktora ked vahas.
mne sa tie prsia tak vyraznejsie zmenili asi 2 mesiace po opke, zmakli a asi sa usadili alebo ako to napisat.10 dni po opke ked mi vybral stehy som mala asi 85 cm, teraz mam tak 83-84.Z tymito implantatmi ti to spravi +8cm určite!